RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. november 2012

Eesti poliitiline ja majanduslik eliit põgeneb Denveris asuvasse punkrisse?

Estonian Airi viiest lennukist täiesti piisab, et jama korral evakueerida eesti poliitiline ja majanduslik eliit Denveri megapunkrisse peitu (ümberistumisega Londonis), sest kui Mihkel Kärmaselt küsiti laupäevases (24.11.2012) Postimehe intervjuus, mida see temale näitab, et kõrgetel kohtadel isikud on viimasel ajal valinud pigem kõige eitamise tee, vastas ta: „See on väga suur ja komplitseeritud teema. Aga üks vastus võiks olla, et võib-olla rahvas ei ole valmis tõde kuulma. Äkki keegi teeks enesetapu, kui üks minister selle sõnastaks, ja seetõttu peab ta jonnakalt ütlema, et ei-ei, ärge muretsege.“

Bye
Välisminister Paet: “Bye, eesti rahvas!” (Foto: Mati Hiis, Õhtuleht)
Lendavad nad siia:
Colorado
Denver asub Colorado osariigis (USA)
PUNKRI EHITAMISE ABC
Millises järjekorras töid teostada? Kas esimesena oleks mõttekas ehitada punker ja alles seejärel lennurajad või vastupidi? Kuidas näeks välja see kõige loogilisem ja efektiivsem infrastruktuur? Kuidas oleks korraga võimalik teenindada suurt hulka lennukeid ja nende reisijaid?
Äkki ehitaks punkri lennujaama alla? Just nii tehtigi.
Hoolimata sellest, et Denveris (Colorado osariik) juba oli maailmatasemel Stapleton International Airport lennujaam olemas, avati 1995. aastal täiesti uus: Denver International Airport (edaspidi DIA). Kokku läks selle DIA ehitus maksma 4.8 miljardit dollarit USA maksumaksja raha. Tegemist oli kolossaalse „raha-auguga“, sest eelarvet ületati tervelt 2 miljardi dollari võrra – seda oli ikka üüratult rohkem kui kõige pessimistlikumad stsenaariumid enne ehitust ette olid näinud. Väga kahtlane oli ja on tänapäevani fakt, et ehitusmaterjali kulus ikka kordades rohkem kui DIA vajas. Sügavaid kahtlusi, et tegemist pole mitte ainult lennujaamaga, vaid et seal on teoksil midagi suuremat, tekitavad järgmised faktid (+ pildid):
  • Olgugi, et maapind oli võrdlemisi sile, kaevati välja 84 miljonit kuupmeetrit pinnast. See on ca 1/3 sellest, mis kaevati välja Panama kanali ehitusel.
  • Fiiberoptilist kaablit kulus 8529 km ja vaskkaablit 18 290 km (võrdlus: Niiluse jõgi on 6650 km, Ameerika enda laius idaranikkust läänerannikuni on 4828 km)
  • Lennurajad moodustavad suure haakristi (vt. pilti all)
  • Tankimissüsteem on võimeline pumpama kütust 15 141 liitrit (4000 gallonit) minutis läbi 45 km pikkuse torude võrgustiku. Sellised kogused ja suurused on nii uskumatud, et sõltumatud lennundusinsenerid ei oska seleta, milliseks otstarbeks sellist suurt võimekust küll vajatakse.
  • DIA asub Denveri linnast ca 37 km kaugusel. Tema üldterritoorium on 140 km² (13 600 ha). Paikneb 1655m kõrgusel merepinnast — hiidlained sinna ei ulatu.
  • Ehitustöid juhtisid 5 suurt peatöövõtjat. Sadadel alltöövõtjatel oli keelatud omavaheline rääkimine – igaüks tegeles rangelt vaid enda asjaga. „Objekti“ valmides saadeti töötajad laiali ja kõik firmad likvideeriti. Ühelgi ehitajal ei kujunenud terviklikku pilti sellest, mis oli see SUUR asi, mille väikest osa tema ehitada aitas. Küllap olid ka lepingutes päris karmid vaikimiskohutused.
Denver International Airport
DIA lennurajad moodustavad haakristi. Punane joon on peale tõmmatud selleks, et lugeja märkaks.
Kuid see oli alles algus… Nüüd alles läheb huvitavaks.
Kui DIA lennujaama saabuda mööda Denverist väljuvat maanteed, tervitab või peaks ütlema “tervitab” tulijat terminali väravate juures 9 meetri kõrgune sinine täkk. Kuna pimedal ajal selle hobuse silmad punaselt põlevad, on teda hakatud kutsuma surmahobuks, sest Ilmutusteraamatus on kirjeldatud sarnast Apokalüpsise hobu, kelle peremeheks on Vikatimees ise. Teadmiseks: Selle skulptuuri autor Luis Jiménez suri oma stuudios, kui see sama surmahobu talle peale kukkus ja jalas asuva arteri purustas.
Hobu
Punaste silmadega hobu DIA terminali ees
Jätkame teemat, kui lugeja veel lugeda julgeb… NB! Kui Sul on depressioon või on juba hirm, ära edasi loe!
Kuna hobune oli juba tükk aega üksinda DIA ees seisnud, siis 2010. aastal otsustati talle seltsiliseks tuua sõber: 8 meetri kõrgune Anubis ehk šaakalipäine Egiptuse surnutejumal, kes valitses matuste üle ja keda tunti kui Muumiate Isandat. Ei, KaitseOmaTervist.ee ei mõtle neid asju ise välja. Kui ei usu, vaata videot:
Mis värk on sellel lennujaamal nende surmasümbolitega?
Kui aknast sisse vaatav Anubis ei kohuta, siis liigume nüüd ka terminalis endas veidi ringi.
Tähelepanelik reisija märkab peagi “huvitavaid” seinamaale, mis jutustaksid nagu mingit lugu. Esimene neist kannab pealkirja “Rahu ja harmooniline kooslus Loodusega”:
DIA seinamaal
“Rahu ja harmooniline kooslus Loodusega”
Kas see on rahu ja harmooniline kooslus, tõesti? Kolmes kirstus on väike tüdruk, indiaaninaine, mustanahaline naine, lapsed nutavad, loomad ja taimed on väljasurnud. Taamal on näha suurt tulekahju ja mürgises suitsus või vines olevat linna. Pildi keskel on maia-päritolu tüdruk, kes hoiab käes maiade kalendri tahvlit.
DIA seinamaal
Suurendus: Tüdrukul, paremal, on käes maiade kalendri tahvel
Kuupäeva 21.12.2012 on meedia seostanud maailmalõpuga, kuid maiade enda sõnul sümboliseerib see ka “taassündi”. Seetõttu on mõned loomad nagu pingviin ja papakoi “säilitatud” klaasist puuri sees. Küll aga on näha tuleleekides metsa ja linna ümbritsevat veidrat värvilist suitsu.
DIA seinamaal
Suurendus: Tüdruk kirstus
Ei tea, kas lennujaam on ikka õige koht, kus surmateemalisi asju presenteerida.
Järgmine seinamaal:
DIA seinamaal
“Surm”
Saabub surmatoov kurjus/sõjamees, kelle ühes käes on AK-47 ja teises mõõk, millega rahutuvi rüvetatakse. Vasakul on lõpmatus rivis nutvad emad, kes hoiavad käes oma surnud last. Seejärel on barjäär, mille taga magavad lapsed telliskivide virna otsas. See seinamaal asub DIA lennujaama kõige käidavamas koridoris. Kas gaasimask viitab mingisugusele keemiarelvale, sest mürgine vine oli ka eelmisel pildil olnud linna ümber?
Järgmine seinamaal, “Maailma lapsed unistavad Rahust”:
DIA seinamaal
“Maailma lapsed unistavad Rahust”
Sõjamees on surnud, rahutuvid tema peal. Kõikide rahvuste lapsed (s.h. ameeriklased!) on kokku kogunud relvad ja annavad need nüüd üle sakslasest poisile, kes need puruks taob. Kas Saksamaal hakkab paiknema Uue Maailma Valitsus? NB! DIA on Ameerika suurim lennujaam, pealegi riiklik, ja oma seinamaalil kujutavad nad Saksamaale alistumist!? On see kokkusattumus, et ka DIA lennurajad on haakristi kujuliselt?
Seinamaal on nii suur, et ei mahtunud ühele fotole ära, jätk on siin:
DIA seinamaal
“Maailma lapsed unistavad Rahust”
Viimane seinamaal, “Maailmarahu on saabunud”:
DIA seinamaal
“Maailmarahu on saabunud”
Maailma rahvused elavad nüüd üheskoos vennalikus rahus, nende pilgud on suunatud helendava taime poole.
Siinkohal tahaks DIA teemale juba joone all tõmmata, kuid ei saa… ikka veel on asju…
Saabuvate lendude reisijaid “tervitab” kohvris istuv deemon või kimäär:
DIA kimäär
“Tere tulemast”
DIA suure saali (The Great Hall) serva on paigutatud lennujaama nurgakivi. Seal on näha ka Vabamüürlaste sümbolit (vinkel ja sirkel):

Kivisse on raiutud tekst, mis viitab sellele, et DIA puhul on tegemist Uue Maailma (või Maailma Uue Korraga) seotud hoonega:

Igaüks teeb omad järeldused ise.
Lõppsõna: KaitseOmaTervist.ee ei ole kunagi rääkinud maailmalõpust. Me teeme tähelepanekuid, mis toimub Eestis ja mujal (ka riigivõimu tasandil), ning raporteerime sellest. Eelistame kasutada sõna “jama”, mis oleks nagu vastand ingliskeelsele väljendile “when the shit hits the fan”. Jama alla kvalifitseeruvad kõik olukorrad, mis potentsiaalselt muudaksid meie senist, harjumuspärast igapäevast elu. Nendeks võivad olla: päikesepurse, planeeti tabav asteroid, euroraha või dollari kollaps, Kolmas Maailmasõda vms.
Veel üks huvitav pilt:
DIA seinamaal
Obama paar aastat enne presidendiks saamist
Täiendavad allikad-videod iseseisvaks tööks:

Allikas: http://blog.kaitseomatervist.ee/eesti-poliitiline-ja-majanduslik-eliit-pogeneb-denveris-asuvasse-punkrisse
____________________
Lugege lisaks ka SIIT.
M.I.
____________________
Massoonid on siin muidugi ilustanud elu Uue Maailmakorra ajal. Kui nende plaanid peaks ellu rakenduma, ootab meid elu totalitaares ja täielikult kontrollitud ühiskonnas. Sõna- ja isikuvabadustest pole siis enam mõtet üldse rääkida.
M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 28. november 2012, kell 17:30  

Paugu korral eestis on ilvesed esimestena Siffi eralennukil oma kodumaa USA poole teel. Teised rikkad ja ilusad tormavad naisi-lapsi-rahakohvreid kaasa haarates lennukitele-laevadele-kaatritele, et vähemalt Rootsi Kuningriiki jõuda. Naised lapsed võivad ka maha jääda. Laevadele pääsenud taovad seal jalgadega vastu näppe pööblile, kes reelingute küljes ripuvad ja ka siit pääseda loodavad.

Anonüümne 28. november 2012, kell 19:51  

Esimene kommentaator ei ole asjast õigesti arusaanud. Paugu korral on USAs ja Rootsis samasugused tingimused nagu Eestis, s.t. ei ole enam vahet, kus olla.

Anonüümne 28. november 2012, kell 21:58  

Pigem mõtles esimene kommentaator seda,et kui eestit peaks ründama miski senitundmatu välisjõud. Siis meie eliit põgeneks siit nagu koer saba jalgevahel, põhimõttega anna jalaga teistele,kes sinuga kaasa tahavad tulla.
Ma usun,et seda välist tundmatut jõudu pole vaja, kui riik end vabatahtlikult ühel päeval ise laiali saadab. Ajalugu kordub sõbrad, paljud ei usuks mind aga võtke asja nii.
Näljas,vaesunud ja ilma ideaalideta(moraalita)rahvas hakkab ise soovima "uut korda". Ning nad saavad selle teadmata,et saavad ahelad endale igaveseks aegade lõpuni külge. Mind ei pea selleks uskuma, lugege Albert Pike raamatut: Moraal ja dogmad!
Ning veenduga selles ise.

Greg Andrin 28. september 2021, kell 00:46  

Rikkaks sain selle programmeeritud häkkinud sularahaautomaadiga
Pärast ülikooli lõpetamist polnud tööd, nii et otsustasin alustada väikeettevõttega, kuid rahast ei piisanud. Lõpetasin ettevõtte, see muutus minu jaoks väga raskeks, kuna olin oma vanemate ja vanemate ainus laps. Nad on mõlemad vanad, nad usuvad minu igapäevasesse dieeti, ühel päeval nägin Internetis surfates sõnumit, kuidas see UUS VAHETATUD SAADUD ATM -KAART saab sularahaautomaati häkkida ja suure summa raha välja võtta, nii et võtsin teiega e -posti teel ühendust ettevõttega . Minu üllatuseks sain kaardi kätte paar päeva pärast kaardi eest väikese tasu maksmist. See tühi ATM -kaart on hämmastav ja ilus toode. Ma ei usuks kunagi, et kõiki neid asju, mis mul täna on, on võimalik selle suure rõõmuga südames omandada, seetõttu toon hea uudise ... Elu on positiivne ja kannatlik, uskudes, et suured asjad on võimalikud ja võivad juhtuda sekunditega. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutis mu elu ... Jumal tänatud, et saate meilitsi saata VIA (brainhackers@aol.com)



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP