RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 3. november 2012

President ja peaminister osalevad Trilateraalse komisjoni kohtumisel

Viimastel aastatel on ka peavoolu meedia pööranud üsna palju tähelepanu poliitiliste sidemetega kõrgkihi kogunemistele. Nendest ühe maailma mõjukaima valitsusvälise organisatsiooni tööst võtavad osa ka meie mehed.

Laupäeval, 3. novembril toimub Helsingis Trilateraalse ehk kolmepoolse komisjoni Euroopa regiooni koosolek, kus Delfi sõnul esindab Eestit ametlikult peaminister Andrus Ansip. Täna andis presidendi kantselei teada, et koosolekul osaleb komisjoni kutsel ka selle kunagine liige Toomas Hendik Ilves. Kohtumisel keskendutakse Euroopa kriisile ning euroliidu tulevikule.
Tänane president Toomas Hendrik Ilves sai komisjoni liikmeks 2004. aastal. "Sinna kutsutakse neid inimesi, keda võetakse välispoliitikas väga tõsiselt. Tegemist on organisatsiooniga, kus inimesed tulevad kokku, arutamaks tõsiseid välispoliitilisi probleeme," ütles Ilves 2004. aastal ERRi uudistele, kus kirjutatakse lähemalt ka esimesest eestlasest Trilateraalse komisjoni liikmest, kelleks oli sinna 1998. aastal kutsutud Harri Tiido. Mõlemat meest on mainitud ka komisjoni 36-liikmelise täidesaatva komitee liikmetena, kuhu 2010. aasta nimekirjade järgi kuulus ka ettevõtja Raivo Vare. Ajaloolane Sergei Stadnikov on maininud, et kunagi käisid kolmepoolse komisjoni kohtumistel ka Lennart Meri ja Jüri Luik.
Trilateraalne komisjon on eraorganisatsioon, mis asutati 1973. aastal USA pankuri ja ärimehe David Rockefelleri initsiatiivil. Selle liikmeteks on üle 300 mõjuka Jaapani, USA ja Euroopa kodaniku majandus-, poliitika- ja teadusringkondadest. Oma eesmärgiks nimetavad nad ise kolme juhtiva majandusjõu koostöö süvendamist ja demokraatlikke väärtuste edendamist.

Trilateraaline komisjon - nagu ka Bilderbergi grupp ja selle salajased kohtumised ning vabamüürlased ja illuminaadid - jääb tihti hambusse vandenõude uurijatele, kelle sõnul on see üks võimueliidi gruppidest, kes kulisside tagant tegelikult maailma valitseb ja uue maailmakorra poole juhib.

Rääkides uuest maailmakorrast, siis David Rockefeller ütles juba 1991. aastal, et maailm on valmis maailmavalitsuse loomiseks. Samuti ei hoidnud ta end tagasi 2002. aastal ilmunud elulooraamatu kaante vahel, kust on lendu läinud ka kuulus tsitaat: "Mõned isegi usuvad, et me oleme osa mingisugusest salasepitsusest, mis töötab USA huvide vastu, luues minust ja mu perest pildi kui "internatsionaalidest", kes konspireerivad koos teistega üle maailma selle nimel, et luua rohkem integreeritud globaalne poliitiline ja majanduslik struktuur - nö üks maailma, kui soovite. Kui see on süüdistus, siis ma võtan selle omaks ja olen selle üle uhke."
Mis sina arvad, mida arutavad meie juhid laupäevasel Trilateraalse komisjoni kohtumisel Helsingis?
Allikas: SIIN 
_____________________
Meie juhid vaevalt seal midagi arutavad, arutajad on teised! Neilt oodatakse ehk ettekannet, et millised on Eesti provintsi edusammud globaliseerumises ja Uue Maailmakorra (NWO) kehtestamisel.
M.I.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP