RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 31. august 2015

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond: Sotsid mängisid maha võimaluse lõpetada stagnatsioon Eestis

Pressiteade, Tallinn, 30.08.15

Sotsid mängisid maha võimaluse lõpetada stagnatsioon Eestis
Konservatiivse Rahvaerakonna esimees suursaadik Mart Helme leiab, et Sotsiaaldemokraatide pühapäevane otsus jätkata praeguses võimuliidus tähendab stagnatsiooni süvenemist Eestis ning kuhjunud probleemide edasist lahendamatust.
„Sotside käitumine iseenesest on olnud väga mage – minna vastumeelselt koalitsiooni, mida kohe esimesest päevast peale hakati kritiseerima ei ole küps poliitiline käitumine. Sellele lisandus Ossinovski esimeheks tõusmise järel kaks kuud kestnud väljapressimiskampaania, mis, nagu tänaseks selge on, polnudki midagi enamat, kui sooja õhu võngutamine meedias ja erakonna esimehe egotripp,“ leiab Helme. „Tänase otsuse tulemus on, et Ossinovski bluffis ja tema bluff paljastati, sotsid on edaspidi valitsuses koalitsioonikaaslaste jalamatiks, sest kõik teavad, et neil ei jätku põhimõttekindlust oma seisukohtade kaitsmisel endale kindlaks jääda. Ühtlasi on Ossinovski end maha mänginud partei liidrina, kuna lubas asju, millele tal tegelikult polnud katet.“
Konservatiivne Rahvaerakond peab kahetsusväärseks, et hoolimata kosmeetilistest parandustest koalitsioonileppesse ei ole vähimatki lootust, et praegune ebakompetentne ja teotahtetu valitsus suudaks adekvaatselt lahendada ühiskonna ette kuhjunud probleeme. Ühtlasi on kahetsusväärne, et viimaste nädalate spekulatsioonides nähti lahendust probleemidele vasakpoolses valitsuses, kuna meile on ilmne, et ka taoline kooslus ei tooks vajalikke muutusi. Eestit saab edasi viia vaid valitsus, kuhu on kaasatud värsked poliitilised jõud ja nende pakutud lahendused.

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 31. august 2015, kell 12:35  

Väga õige tähelepanek.

Anonüümne 1. september 2015, kell 17:50  

Hardi Volmer ütles välja ühe põhjuse, miks jäädi - muidu tõmmatakse lobikauss nina
eest ära (30.08. Kanal2 või TV3 uudised). Veel üks võimalus - seenior-ossi afäärid,
millega saab juunior-ossi "pigistada". Kolmas - osa sotse osteti lihtlabaselt üles
või lubati neile midagi. Variante on veelgi. Aga igal juhul tegid nad endist jätku-
va stagnatsiooni ja korruptsiooni kaassüüdlasteks. Niipalju siis sotsilitside "rii-
ginehelikkusest".



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP