RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. august 2015

MEIE KIRIK: SAPTK suvetuur "Kultuurisõda"

Eesti ühiskonnas käib kultuurisõda ehk võitlus ühiskonna suundumuste ja tuleviku pärast ideede, tõekspidamiste, väärtuste ja hoiakute tasandil.
Kultuurisõja tulemus määrab, kas meie rahval säilib moraalse ja kultuurilise enesemääramise õigus või tehakse Eestist sarnaselt nõukogude ajale ideoloogiline koloonia, kus meil puudub võimalus otsustada ise ühiskonna elukorralduse ja tuleviku üle.
Astume meie kultuuri alusväärtuste ja oma tõekspidamiste kaitseks julgelt välja – kuniks veel võimalust on – ning seisame selle eest, et meie lastel oleks võimalus elada vabas ühiskonnas, mis on rajatud tervetele alustele.
Varro Vooglaid,
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhatuse esimees
+++
Kultuurisõja on algatanud need, kes ründavad iga elujõulise kultuuri aluseks olevaid väärtusi – mehe ja naise abielu, perekond, rahvuslik iseseisvus, majanduslik sõltumatus ja vooruslik eluviis. Kui need kaovad, hävineb ühiskond ja kogu kultuur.
Aeg on raputada end üles ja asuda kaitsma seda, mis on ilus, hea ja tõene. SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks suvetuur keskendub sel aastal kultuurisõja teemale. Me alustame 20. augustil konverentsiga Tallinnas, Kultuurikatlas ning teeme seejärel tervele Eestile tiiru peale. Vaata suvetuuri kava ja tule julgelt kohale!
Markus Järvi,
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhatuse liige
+++
20.-27. augustini 2015 teeme taas Eestimaale ringi peale, et kohtuda neljateistkümnes linnas paljude inimestega ja tutvustada meie tegevust ning pidada ühiselt aru, kuidas ehitada üles rahvaliikumine ühiskonna kõlbeliste alusväärtuste kaitseks. 2015. aasta SAPTK ringreisi kohtumiste teemaks on KULTUURISÕDA – rahvaste ja kultuuride olelusvõitlus, mille raames murtakse piike ühiskonna suundumuste pärast ideede ja väärtuste tasandil. Tänapäeval on sõjapidamise viisid muutunud varasemaga võrreldes palju peenekoelisemaks. Et üht rahvast alistada, ei ole enam tarvis tanke, hävitajaid ega kahureid – piisab, kui murda tema kõlbeline selgroog ja kultuuriline identiteet.
Vaata lähemalt siit: http://www.kultuurisõda.ee

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP