RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 29. august 2015

"Pagulasprobleemi" reaalne lahendus: neegrid steriliseerida ja moslemid eraldada islamist

See väide, et pagulased põgenevad sõja eest, on vale, või vähemalt osaliselt tõde. Süürias on tõesti kodusõda (mida õhutavad erinevad maailma suurriigid), mis on ammu juba muutunud piiriüleseks islamistide märatsemiseks. Kodusõjaga on lihtne - sul tuleb valida pool ja võidelda, mitte põgeneda ja reeta oma kodumaa. Ka ISIS-t oleks ühisel jõul lihtne likvideerida, tegu pole ju mingi riigiga, kel oleks oma toimivad riigistruktuurid. Tuleks lihtsalt kinni keerata rahakraanid, peamiselt musta nafta ostmine neilt. Kuid seda ei tehta. Miks? Järelikult see on kellegi huvides, et sealt tuleks pidevalt põgenikke ja selle tulemusel hävineksid Euroopa rahvusriigid. See on vesi Euroopa Ühendriikide loojate veskile. Sinna ongi tõenäeoliselt maetud see koer, et miks keegi ISIS-ele ja põgenike voole üldiselt piiri ei pane.
Mis puutub Aafrikast tulevatele põgenikele, siis sealt tulijad pole enamasti mingid sõjapõgenikud. Esiteks pole ka Aafrikas mingeid mastaapseid sõdu, et peaks nii massiliselt põgenema. Väikseimaid sõdu on Aafrikas alati olnud, ka genotsiide, kuid see on Aafrika puhul loomulik. Põgenike vastuvõtmine ei lahenda ühtegi probleemi, see on vaid probleemide laiendamine Euroopasse. Põlisrahva kultuuri hävitav, toetustest elav ja kuritegusid toime panev ning sigiv immigrantpagulane üksnes suurendab kaost Euroopas, mis triivib üleüldise konflikti suunas. Praegu saaks seda veel ära hoida.

Aafrika tegelik probleem on ammu juba üle mõistuse arutuks muutunud iive. Sisuliselt neeger ei suuda mõelda, käitub loomalikult, sigides nagu küülik. Ta ei mõtle ja teda ei huvitagi mis tema lastest saab. Kahjuks valged riigid on arutult saatnud ja saadavad endiselt Aafrikasse toiduabi. See on olnud karuteene, sest neeger sigib sama arutult edasi, lisaks teab ta, et näljased väiksed murjamid toidab ära valge mees, oma suurest humaansusest. Lisaks pole mingi saladus, et nii neegrid, kui ka moslemid kasutavad lapsi "piletitena", sest teatakse, et humaanne Euroopa politsei ei tõsta kätt laste vastu. See on alatu laste kilbina kasutamine.

Selline asi peab lõppema. Neegril on aeg hakata oma tegude eest vastutama. Kui ta muidu seda ei suuda, siis tuleks koheselt toiduabi andmine siduda steriliseerimisega. See peaks olema vabatahtlik, las igaüks ise otsustab. Kahjuks seda muidugi ei tehta. Kuid selline oleks ainus toimiv lahendus. Hiina näiteks on sarnast iibe reguleerimist rakendanud. Ja muidugi tuleb neeger tööle panna. Midagi ei ole teha, see pole rassism, kuid neegri mentaliteet on teine. Ta ei mõtle enne, kui teeb, ta ei suuda olla püsiv, ta pole looja-andja vaid on tarbija-võtja jne. Need ei ole niisama sõnad, vaid omast kogemusest tehtud järeldused.

Mis puutub Lähis-Ida põgenikesse, siis sealt ei peaks ühtegi moslemit vastu võtma. Islam on kuritegelik ideoloogia ja kõik selle järgijad seega kaasosalised. Las nad naudivad oma ISIS-st nii kaua, kuni mõistus pähe tuleb ja islamiusk prügikasti visatakse ja normaalse inimese kombel elama hakatakse. Lihtne. Kui aga põgenemistung väljakannatamatuks muutub, põgenegu julgelt oma kaasmoslemite riikidesse - neid muide polegi nii vähe. Head teed neile!

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/08/pagulasprobleemi-reaalne-lahendus.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP