RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. august 2015

MATTI ILVES: MILLAL MOSLEMID MUUTUVAD AGRESSIIVSEKS?

Norra moslemid nõuvad juba eraldi riiki ja kui nende nõudmisi ei täideta, siis hävardavad norralasi terrorismiga. Riik on jõudnud islamiseerumise kolmandasse etappi. Samuti juhtub kõigi Euroopa riikidega, kus moslemid on saavutanud nn. kriitilise massi.

Järgnevalt 3 faasi, etappi:

1.faas: Kui moslemid moodustavad 1-3% elanikkonnast. Nende käitumine ühiskonnas on korralik ja mitte pealetükkiv.
2.faas: Kui moslemid moodustavad 4-20% elanikkonnast. Siis hakatakse esitama poliitilisi nõudmisi, nagu mošeede ja minarettide ehitamine, keelde kristlike tseremooniate suhtes, samuti moslemite tähtpäevade ja pühade nagu ramadaan tähistamist.
3.faas: Kui moslemid moodustavad üle 20% rahvastikust, siis algab püha sõda algab (džihaad). Valgetel keelatakse siseneda moslemi linnaosadesse ja seal rakendatakse šariaadi seadusi. Algavad terrorirünnakud ja oma islamiriigi moodustamine.

Paljud Euroopa riigid (osariigid) on jõudnud juba teise faasi ja pääsetee on ainult rahvuslike parteide võimulepääs, Euroopa Liidust väljaastumine ja islamiusuliste väljasaatmine ajaloolisele kodumaale.

Eesti on õnneks allese esimeses faasis, kuid valitsus ja EL teevad kõik selleks, et jõuda "edukalt " 3. etappi.
Lugege lisaks SIIT.

Kasutatud allikas: https://xaameriki.wordpress.com/2013/11/24/muslims-in-norway-now-demand-a-separate-state-greece-will-soon-see-similar/ 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP