RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. august 2015

Estonian Anonymous: Väljavõtteid koraanist.

Allikas: Facebook

7 kommentaari:

Ivo Sosnitsky 11. august 2015, kell 10:44  

Täielik lollus. Kes on selle kirjatüki autor. Kas ta julgeb oma nime all esineda. Kardan, et sellesügisese vihakülvajad mitte. Selles kirjatükis puudub igasugune arukus. Kas autoril on Koraan ja ta on seda lugenud/uurinud? Kardan, et autor ei ole oma elus Koraani näinudki. Olen moslemite seas elanud ja nendega ka siin suhelnud, ning suhtlen ka praegu ja väidan kindlalt, et kirjatüki autoril ei ole islamist mingeid teadmisi. See on lihtsalt üks rumala inimese jutt. Kirjutada võib ju igaüks osata, kuid midagi tarka oskavad vähesed. Viimase krjatüki autor nende väheste hulka ei kuulu. Palun autori nime! Kui julge mees oled, siis avaldad ka oma nime. Kui oled argpüks nagu illegaalsed immigrandid, siis sa oma nime all ei esine. Lugupidamisega Ivo SOSNITSKY

Anonüümne 11. august 2015, kell 12:02  

to Ivo Sosnitsky
Väide, et olete moslemite seas elanud ja nendega suhelnud ja suhtlete, ei ole mingi argument. Mina olen ka võib-olla psühhopaadist mõrvariga suhelnud, jättis väga meeldiva mulje, igati tore ja seltskondlik.

Ivo Sosnitsky 11. august 2015, kell 12:18  

Tere.

Just vaatasin oma eestikeelsest Koraanist need kohad järgi ja väidan kindlalt, et tegemist on lausvalesid. Anonüümne, palun oma nimi ja kohe. Muidu oled labane argpüks, kes loobib lollusi. Anonüümsed kommentaarid on kõige hullemad.. Sa oled labane argpüks, kui ei julge oma nime all esineda. Olen ka oma rahva patrioot, kuid rahvuslastest on mul häbi. Te teete oma rahvale häbi. Palun võta Koraan kätte ja loe, saad rohkem teada. Veelkord, kes sa oled, mis on su nimi?

Ivo SOSNITSKY

Anonüümne 11. august 2015, kell 14:15  

See artikkel on koopia kusagilt Faceboooki lehelt, Facebooki leht on igaühe isiklik ruum. Kui keegi midagi kopeerib sealt, siis see ei kohusta Facebooki kasutajat kusagil mujal internetis kellegagi vaidlema. Aga muidugi on hea, et juhtisite blogi omaniku tähelepanu, et see Facebooki postitus on teie meelest lausvale.

Nimed ei oma siinjuures erilist tähtsust. Vaidluses hakatakse isikutele ja nimedele tähelepanu pöörama siis, kui teemaga seotud argumente vähe.

Matti Ilves 11. august 2015, kell 17:49  

Kontrollisin nüüd Koraanist. Muidugi ei ole need mingid väljavõtted ega tsitaadid Koraanist ja kohati on vaid mõte õige, rõhutan, et vaid kohati.
Sissekannet ma ei kustuta, siis läheksid teie kommentaarid ka kaduma.

Ivo Sosnitsky 11. august 2015, kell 23:02  

Tere.

Mul on siiralt hea meel, et meie arutelu jõudis positiivsest staadiumi. Koraan mida kasutasin, on tõlgitud auväärse Haljand Udam'i poolt, kes oli tõeline Lähis -Ida keelte ja kultuuri asjatundja. Ta tõlkis selle otse originaalkeelest ehk araabia keelest.

Väga palju sõltub tõlgendustest, isegi kui pühakiri on üks. Näiteks Piibel on ka üks, kuid kristlikke sekte on tuhandeid. Sama kehtib ka islami kohta. On olemas kolm suuremat islami voolu. Need on suunitlus, Šiitlus ja sufid. Mulle endale inspireerivad kõige enam sufid.

Teen veel väikese ajaloolise põike. Eesti aladel on moslemid elanud alates Liivi sõja lõpust. Nad saabusid siis Ivan Julma vägede koosseisus, kuhu nad olid vägivaldselt võetud. Tallinnas tulid nad rootslaste poole üle ning pšritoluga sõja lõppu 1561 aastal jäid. Nad siia ka elama. Se,lest tuleb ka Tallinnas asuv Tatari tänav. Mingeid probleeme nendega ei olnud.

Teine põige ajalukku käsitleb islamiusuluiste mauride võimu all olevat Andaluusiat Hispaanias. Nad elasid rahumeelselt koos juutide ja kristlastega. Ka nende kolme religiooni vahel mingeid probleeme ei olnud.

Praeguste illegaalsete immigrantidena tuleb kindlasti probleeme. Seda näitavad sündmused suuremates Euroopa linnades.

Mis puudutab ISIS't ja teisi enesetapuvõitlejaid,MSNis nemad ei ole moslemid ja see ei ole islam. Koraan keelab enesetapu. See on Koraani järgi suur patt ja enesetapjad lähevad põrgusse, kus neid piinatakse samade vahenditega, millega nad enesetapubsooritasid. Hetkel ei suuda ma seda kohta Koraanist leida, kuid loodan, et juhul kui leisan, siis annan ka teile teada.

Keda teema täpsemalt huvitab, kirjutage minu E-posti aadressile : dordjester@gmail.com mind saab kätte ka Facebookist. Sama nime all, millega ma ka siia postitasin.

Luhupidamisega ja olge alati hoitud ja kaitstud.

Ivo Sosnitsky

Anonüümne 9. september 2015, kell 21:01  

„Kui siin peaks leiduma veel keegi, kes arvab, et ISIS ei esinda islamit, siis palun võtku teadmiseks, et ta eksib. ISIS esindab islamit sada protsenti.“ Isa Douglas al Bazi, katoliku preester Erbili linnast Iraagis, tõstab Itaalias Riminis toimunud kohtumisel sõna võttes häält, valides teadlikult sõnu – väljakutsuvalt ja valjul toonil, mida seni olid vaid vähesed söandanud teha."

Ta kannab oma ihul üheksa aastat tagasi üle elatud piinamise arme. Pühasõdalased röövisid ta, hoidsid teda üheksa päeva kinniseotud silmadega ahelates, olles põlvega tema nina puruks löönud. „Esimesed neli päeva ei andnud nad mulle isegi juua. Nad suvatsesid mööda jalutades küsida: „Isa, vett soovite?“ Kogu päeva lasid nad Koraani ette lugeda, et ümberkaudsed kuuleksid, kui tõsised usuinimesed nad on.“

Ma sündisin moslemite seas ja mul on nende hulgas rohkem sõpru kui kristlaste seas. Kuid inimesed muutuvad ja kui te tuleksite minu kodumaale, ei suudetaks eristada valgust pimedusest. Mõned [teist] ütlevad: „Aga mul on palju moslemitest sõpru, kes on väga toredad.“ Aga muidugi. Nad on toredad siin! Meie juures on olukord hoopis teine.“

Just sellepärast lõpetab isa Douglas oma sõnavõtu hoiatusega mannetule Läänele:

„Ärgake üles! Katk on jõudnud teie uksele. See hävitab teid. Meie, Lähis-Ida kristlased, oleme ainsad, kes on näinud kurjuse palet: see on islam.“


http://www.meiekirik.net/index.php/artiklid/199-iraagi-preestri-uleskutse-euroopale-argake-katk-on-teie-uksel-moodukat-islamit-pole-olemas



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP