RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. august 2015

Jüri Lina loengud

Jüri Lina kordab oma suurloengut Tallinnas, sest kõik

huvilised ei mahtunud loengusaali

Valedest rabatud”


Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina kõneleb oma loengul neist meetodeist, mille abil on laiu masse õnnestunud kõige võimatumate valedega lollitada.
Et aidata avalikkust ajupesu (loe: aju risustamist) läbi näha, on ta asunud väntama uut suurfilmi ”Illusioonide labürint: mundris mitmekesisus”.
Ta räägib ka meie tervise ja taibukuse teadlikust muserdamisest (sealhulgas meelemürkide abil), mida kinnitavad IQ-testid.
Ka tuleb juttu kultuuri laostamisest, rahvusriikide teadlikust hävitamiskavast, mille käigus vastupanu osutavad riigid ujutatakse võõrameelsete pagulastega üle. Need muudetakse võimueliidi tööriistaks. Selle eest hoiatas Jüri Lina juba 20 aastat tagasi. Aga siis ta naerdi välja.
Lina viitab tuntud ajaloolase ja arheoloogi Lev Gumiljovi ütlusele: ”Kui parasiidid on kohal, siis on lõpp ligi.”
Jüri Lina näitab, kust see plaan pärineb ja kes seda rahastab.
Hävinguprotsessi käigutamisel kasutatakse moslemite jõuke, kellega Euroopat kuritahtlikult koormatakse, kusjuures häbitult kasutatakse ära ohvritest võõrustajate kaastunnet.
Terve mõistuse säilitanud kodanike suhtes pruugitakse eriti intensiivseid mõjustusvahendeid, sõimates neid põlastavalt paranoia all kannatavateks vandenõuteoreetikuteks, et neid avalikkusest isoleerida. Sõimu võimendab ajupesijate käsutada olev pimedate armee.
Juttu tuleb ka uusimatest teaduslikest uurimustest vitamiinide kohta. Need on teadlikult maha vaikitud.
Jüri Lina räägib ka ”sotsiaalse tellimuse” loomise eeldustest ja toob ajupesu kõige pöörasemaid näiteid, millega nähtub, kuidas avalikkuse tegelikkusetaju on taandunud ja võime kahtlaste asjade kohta esitada asjakohaseid küsimusi tagaplaanile surutud. Tänapäevalgi kasutatakse Lääne ideoloogiaruumis Nõukogude ajupesu eksperdi Anton Makarenko tõhusaid meetodeid, mis kehutasid ohvrid illusioonide labürinti, kus nad pärast töötlemist olid veendunud, et Lenin oli kaastundlik tööliste huvide eest seisja ja Stalin oli headuse kehastus.

Lektor on lisanud ettekandele uusi, värskeid andmeid

Jüri Lina tutvustab ajupesumeetodeid läbi aegade ning annab seletuse, miks lai avalikkus eelistab võimueliidi pööraste väljamõeldiste uskumist ja väldib kontakti tegelikkusega, tõrjudes kõiki fakte, mis nende viibimist konsensustransi seisundis häirida võiks. Mõiste konsensustranss ajupesu ohvrite seisundi kohta võttis käibele psühholoogiaprofessor Charles Tart.

Aeg ja koht:

Kolmapäeval, 9. septembril 2015 kell kell 19 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse vahetus läheduses. Juurdepääs ühistranspordiga, tasuta parkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Bussid: 16, 17, 21, 21b, 22, 23, 24, 24a, 26, 26a, 32, 33, 47. Trollid 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9.

Kompensatsiooniks sissepääs 5 eurot. Osalejate vahel loositakse välja kaks salajast auhinda.

Lisaloeng Rakveres

Neljapäeval, 10. septembril kell 18.00-21.00 loeng ”Valedest rabatud” Rakveres Pikk 28 (hoovipealne maja). Sissepääs 5 eurot.

Lisaloeng Raplas

Reedel, 11. septembril 2015 kell 18.00-20.00 loeng Rapla Elujõu Keskuses, Viljandi mnt.72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt).

"Miks on osa andmeid vitamiinide positiivsest mõjust unarusse jäetud või

koguni salastatud"


Sissepääs 5 eurot.
Juttu tuleb vapustavatest uuringuist, mis selgelt näitavad, et oluliste vitamiinide annuste suurendamisel võib päästa inimelusid, kergendada haigete seisundit ja koguni paljudest eluohtlikest haigustest terveks ravida (näiteks teetanus, kuigi ametlikult on see ravimatu). Läkaköhast, tuberkuloosist ja hepatiidist on lihtne lahti saada, nagu selgub arstiteadlaste uuringuist, mida aga ei taheta teistele arstidele edasi rääkida. Üks USA arst, keda lektor päeva jooksul korduvalt osundab, pole kuidagi suutnud sellest aru saada: ”Uurimused on olemas, järeldused on lihtsad, võiks päästa hulga inimelusid, aga millegipärast seda ei tehta!?”
Samal ajal nenditakse uurimustes, et enamik inimesi kannatab vitamiinide ja mineraalide vaeguse käes, sest tööstuslikes toiduainetes on väga vähe või üldse mitte vitamiine alles, näiteks B12, mistõttu tekivad närvihaigused.
Uuringud on kestnud mitu aastat, abistamaks arste ja patsiente. Ometi pole neist avalikkusele räägitud, arstegi pole teavitatud. Justkui keegi ei tahaks terveid inimesi näha. Kuidas muidu seletada asjaolu, et andmeid nende uuringute kohta polegi nii lihtne kätte saada. Teatud andmed vitamiinide ülipositiivse mõju kohta, sealhulgas IQ tõstmisel, on koguni salastatud.

Ainult see loeng registreerida aadressil:

Poliitiline vale on sünonüümne poliitilise korrektsusega.

Vaheajal on võimalik osta raamatuid, filme ja plaate.

Tere tulemast!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP