RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. august 2015

MATTI ILVES: EESTI VALITSEJAD

See peaks kõigile meile juba selge olema, aga ega kordamine ei tohiks liiast olla. Seda seepärast, et meie osariigi juhid räägivad veel suure paatosega riigi iseseisvusest, mida tegelikult ei ole enam.

Meie armast Eestit valitsetakse Brüsselist, ELi liberaal-globalistlike bürokraatide poolt ja võimu ei ole me valitsusel, veelvähem Riigikogul ning lollitatud rahval juba ammugi. Valitsus teostab vaid Brüsseli ülemuste tahet ja on ametis vaid siinese eestinimelise provintsi või osariigi haldamiseks, seega on nad vaid kohalikud haldurid.

Euroopa Liidu esimene libelaarne-globalistlik eesmärk, on koondada kõik suuremad tööstusettevõtted väheste ülirikaste kätte, kasutates sageli kohalikke varinimesid, aga tegelikud omanikud jäävad meile sageli saladuseks.
Kui palju on meil järele jäänud kohalikke suurärimehi, neid võib lugeda vaid ühe käe sõrmedel!
Teiseks on EL võtnud kaugemaks eesmärgiks hävitada rahvusriigid-rahvad, samas aga ei keelata riikide sümboolika kasutamist, nagu tehti Nõukogude Liidus. Tegelikult on minevikku kadunud NSV Liit ja EL teineteise vennad, sest ka siin liigume totalitaarse valitsusvormi poole, nii kaugeneme järjest demokraatiast - seda salaja ja justkui paljuski rahva tahtel.

Rahvusriikide ja rahvaste hävitamine on pikem protsess, aga ka see on täie hooga käima lükatud. Siin on eriti tähtsaks kujunenud, et meie passides ega ID-kaartidel ei ole märgitud isikute rahvust! See on väga salakaval ja mõningad inimesed ei pane seda enam tähelegi.
Et kiirendada veelgi seda rahvaste segamise protsessi, on kutsutud välja niiütelda pagulaste kriis, kasutates kuritegelike jõukude, inimsmugeldajate abi ja jaotusmehhanismi Euroopa Liidus, olgu see siis "vabatahtlik" või sunniviisiline.

Eesti riigi ja rahva päästimseks on ainult üks tee - väljaastumine Euroopa Liidust!

3 kommentaari:

Anonüümne 5. august 2015, kell 09:53  

Vaatamiseks kõigile mõtlevatele inimestele! Baltikumi ja VF tulevane sarnane saatus. Kollase Eestimaa lähitulevik. Alates 19:50 min www.youtube.com/watch?v=Owu-ECuahcI .

Anonüümne 5. august 2015, kell 09:59  

Ehk kogu EL juhitakse hiina,india,usraeli,türgi jt saatkondadest?

Anonüümne 5. august 2015, kell 13:48  

brüsseli ja EP suhtes meenutab meie riigikogu ühe enam nagu mingit kohalikku omavalitsust



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP