RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. veebruar 2016

Algharidusega üliõpilased

8.02.2016 kell 14:52 tulid Šolnoki peatuses peale 2 musta härrasmeest, ehk eesti keeles neegrit. Arvake ära, kas nad tegid mõne kuritöö? Loomulikult. Selleks oli väärtegu, ehk piletita sõit, sest sisenedes ei valideerinud kumbki rohelist kaarti, ega ostnud juhilt piletit. Sõideti 3 peatust edasi ja liiguti Akadeemia tee sotsiaalmajasse.

Selles majas ei ela ükski TTÜ neegritest "üliõpilast". TTÜ kubiseb algharidusega õpilastest Aafrikast. Oli au rääkida 1 töötajaga, kes rääkis kuidas neegritel skeem käib, et Euroopasse saada. Eestist intervjueeritakse neid Skype teel Nigeeriast. Selle põhjal lubatakse nad TTÜ-sse õppima. 1 õppejõu sõnul on 10 aafriklasest 8 täiesti kõlbmatud kõrgharidust omandama, aga hoitakse nagu sitta pilpa peal ikka edasi. Ja kui arvate, et õppimine on tasuline, siis eksite. Pea kõik TTÜ neegritest õpivad tasuta Eesti maksumaksja kulul.

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 21. veebruar 2016, kell 16:36  

Kogu selle loo kõige enam hämmingut tekitavam seik on, et kuidas selline asi üldse võimalik on, et alg- või põhiharidusega inimesed ülikooli nimekirja saavad? Kas siis see ENIC/NARIC-keskus ei mängi siin enam mingit rolli ja "tudengid" tulevad otse välismaalt ülikooli, ilma akrediteeritud diplomita? Täiesti arusaamatu.
Muidugi on ka selge, miks need aafriklased siia "õppima" tulevad - kui tekib võimalus kohaliku neiuga abielluda, siis ongi jalg ukse vahel ja sissepääs Euroopasse garanteeritud. Sellest isegi ei tasu enam kirjutada, nii on see neil euroopa naistega alati käinud.

nuntsel 21. veebruar 2016, kell 17:17  

miks ei avalikustata seda,et õpivad maksumaksja raha eest,kes on see asutus,kes hakkaks uurima ja kuidas seda maksustatakse ja mis alustel,ma olen väga pettunud eesti valitsuses.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP