RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 4. veebruar 2016

KIRIKLIK VAATLEJA: Kristlaste asemel hakkavad sakslased kaitsma LGBT-pagulasi

“Avasime pagulaskeskuse, mis on mõeldud eranditult mittetraditsioonilise seksuaalse orientatsiooniga pagulaste jaoks,” teatas agentuurile France Press projekti algataja, abiorganisatsiooni Fliederlich juht Michael Glas. Nürnbergis asuvasse keskusesse on juba ilmunud esimesed immigrandid, keda on teistes keskustes ähvardatud ende seksuaalse orientatsiooni pärast, teatab portaal TVP Info, viidates The Washington Postile.

See informatsioon on kummaline, kuna Saksamaal asuvates pagulaskeskustes kiusatakse juba ammu taga kristlasi. Sellest räägivad avalikult hingehoidjad, kuid ka osa parempoolsetest poliitikutest. Kahjuks on võimud selle peale ikka ja jälle korranud: kristlased peavad õppima elama koos muhameedlastega. Kui neile nuga kõri peale asetatakse, kuna nad on vähemuses, on seda raske teha, kuid Saksa võimud ei taha sellest midagi kuulda.

Kuid kui asi puudutab geisid… See on hoopis midagi muud! Neid ruttavad sakslased ise kaitsma!
“Berliinis asuv geisid ühendav organisatsioon Scwulenberatung kuulutas samuti välja plaani avada varjupaik LGBT-immigrantidele, mis võiks vastu võtta kuni 125 inimest,” teatab TVP Info.
Ning edasi: “Me oleme viimase kahe aasta jooksul kuulnud palju lugusid diskrimineerimisest ja seksuaalsete vähemuste kallal toime pandud kuritegudest,” ütles organisatsiooni juhatuse liige Stephan Jakel. “Nad on kohutatud ja elavad hirmus peale peksmisi ja pealesülitamisi. Üks sellistest isikutest oleks peaaegu et tapetud.”
On võrdsed ja võrdsemad ning need kõige võrdsemad.

Portaalidest Fronda ja TVP Info poola keelest tõlkinud isa Ivo Õunpuu

Allikas: http://katolikuopetus.ee/kiriklikvaatleja/kristlaste-asemel-hakkavad-sakslased-kaitsma-lgbt-pagulasi/
________________
EL on nüüd kõigi seksuaalvähemuste kindel varjupaik lausa kohtuotsuse alusel, lugege SIIT.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP