RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. veebruar 2016

Peeter Liiv: LÕPULUULET

Täna juba Iga Prohvet tunneb
Et Eestlastest Uneskõndijad lähenevad oma Lõpule
Igatsedes Sõda
Sest nende Elu on kaotand Mõtte
Ei jõua end enam ühekaupa maha tappa
Mistap oleme tellinud endale kollektiivse Surma
Miljon korraga vastu Taevast
Eks ole vägev Pauk
Millega maailmas viimselt silma paista
Eks Saatan tule ja võta siis oma Saak
Mille oled palehigis pettes välja teenind!
Eks siis näis palju põleb puhtaks
Ja palju jätkab Põrgus

Allikas: Facebook
___________________
Jah, eestlased on määratud väljasuremisele. Euroopa Liidus ja Reformierakonna võimutsemise all on Eestis elavate eestlaste arv vaid üle seitsmesaja tuhande, igatahes tublisti alla  kaheksasaja tuhande.
M.I.

6 kommentaari:

Unknown 8. veebruar 2016, kell 12:23  

Et seda sünget ettekuulutust jätkuvalt eemale tõugata, peab avaldama koheselt füüsilist vastupanu, elik ellimineerima kohaliku kurjuse allika.

Anonüümne 8. veebruar 2016, kell 16:57  

Kurjuse allikas on end sügavale juurutanud,see asub meie oma rahvuskehas ja eemaldamine on mehetegu. Oma rahvuse väikesed klikid on end istutanud rahva selga. Küsimus on veelgi kohutavam -Kas tapjad väärivad elu? Kas mitte ei tuleks taastada surmanuhtlus????

Anonüümne 8. veebruar 2016, kell 17:06  

Lisaks veel -kust on pärit need arvandmed?Millisele uurimusele need toetuvad. Lahvaloendust ju pole olnud,Matti, kas need arvud on usaldusväärsed?

Matti Ilves 8. veebruar 2016, kell 19:29  

Need andmed on ühest välismaisest alliksat, kus eestlaste arv Eestis oli ära toodud tabeli kujul. Kahjuks mul ei ole seda linki, aga mäletan täpselt, et alla kaheksasaja tuhande. Arvestades suurt väljarännet, mis mõningate andmete kohaselt ulatub kuni kahesaja tuhande inimeseni 124 riiki, siis tundub, et see tabel näitab siiski õiget arvu. (200 000 - Tartu Ülikooli Eetikakeskus, prof. Margit Sutropi juhtimisel välja andnud raamat "Eesti ustest – sisse, välja")

Anonüümne 8. veebruar 2016, kell 19:32  

Ah et kohalik kurjuse allikas? Aga mis siis, kui see on osa suuremast kurjuse allikast? Kui selle tagumine ots on mõnes teises riigis või lausa teisel kontinendil? Või kui see kurjuse allikas on seotud millegagi, mida üldiselt on harjutud pidama omaks, lausa koduseks? Kas inimesed on üldse võimelised seda ära tundma? Ega vist ei ole, inimesed on naiivsed. Enamasti mõtlematud. Kipuvad ka väga tõsiseid asju lahendama emotsionaalsel tasandil. Eks seegi ole üks põhjustest, miks on jõutud praeguse olukorrani.

Lõpetuseks paradoks. Sõda VÕIMALUSEL nagu ei tahaks, aga kogu seda pundart ilmselt ei ole võimalik enam mittesõjaliselt lahendada. Võib-olla üks võimalus oleks, aga nii ebatõenäoliste sündmuste realiseerumise peale lootma jääda ei saa. Selleks vist on hilja ka. Muidugi võib ju mündiga visata kulli ja kirja ning teha panuse - äkki ta jääb serva peale seisma. Teoreetiliselt olevat see võimalik, kuid praktikas pole veel juhtunud.

programeeri ennast ise 9. veebruar 2016, kell 13:57  

Olemegi jõudnud sinna kuhu ise suundusime...

...palju õnne!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP