RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. veebruar 2016

Neeme Lall: Video Norrast, Oslo



Mõne aasta tagune põgus isiklik tõdemus Oslo kesklinnast...

2 kommentaari:

Anonüümne 29. veebruar 2016, kell 22:56  

Eesti on kiidelnud edumeelsusega ning innovaatikuna.

Miks pole pudikrae esitanud kahjunõudeid Belgia ja Saksa bürokraatidele ning teiseks, pole hakanud innovaatiliselt nõudma iga pagulase kodumaa käest maavara või mistahes muu vara arvel kahjude hüvitamist.

Meie oma inimesed ei saa mingeid hüvitisi, neile kustakse otse näkku kui ei anta isegi töötatud aasta eest täisaastat pensioni arvestuse jaoks. ESmitatakse kreeklaste erafirmade ehk pankade salastatud rahavoogudega, kilekotid on rekkas kuhjas.

Iga kulutatud euro või rahasse ümberarvutatud aeg ja muud vahendid tuleb panna kustutamatuks võlaks antud pagulasele või mistahes muu nimetusega sissetungijale. Mitte ühtegi eurot ei tohi anda niisama, vaid see kõik olgu laen. Laen, millel on meie kodueestlasega samaväärne protsent nagu näiteks tavalise pangalaenu puhul.

See laen olgu üleval, kuniks sissetungija on kõik viimseni tasunud või tema kodukoha riik loovutab enda maapõuevaradest või muudest varadest rahalise ekvivalendi jagu naftat, kalliskive või muid likviidseid vahendeid.

Iga võlga mitte tasuv isik olgu valmis vangi minema, Eesti ei pea selleks vanglaid ehitama vaid võib kasutada vähempakkumise korras teenuse ostmist näiteks venemaalt. Iga siia liikuv isik peab teadma, et iga hingetõmme on võlg, sest ta pole siinsest põliselanikust millegi poolest eelistatud. meie põliselanik ehk eestlane on kogu aeg kellelegi võlgu. Elekter on ülikallis võrreldes teiste riikidega ja pidevalt on keegi võlgu. Toasooja eest ollakse võlgu. Töötuse ja vaesuse keskel ei suudeta makseid tasuda. Külma ilmaga süttis lastega suurpere kodu ja surdi, Rõivas kohale ei läinud, küll aga oli vihast lillaks tõmbununa vao külas, tegemas vihjeid eestlaste suunas.

Lõpp kasvõi kõige väiksemale abile, kõik olgu võlg ja see olgu makstud.


Tuleb esitada ultimaatum Nestori sugustele, olgu nüüd otsekohe EL sotsiaalharta sissetulekute osa vastu võetud või eesti rahvas annab Eesti riigi kohtusse. Kui vaja, kasutatakse põhiseaduse §54 võimalusi.

Anonüümne 29. veebruar 2016, kell 23:56  

Nagu anektoodis,et kus kõik kohalikud on-tööl... Kurb aga tõsi.haige värk lihtsal,pole sõnu kahjuks



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP