RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. veebruar 2016

MATTI ILVES: PÕHJAMAAD ON HÄDAS OMA RISTILIPPUDEGA

Kõik poliitkorrektsed põhjamaad on nüüd hädas oma ristilippudega, sest islamiusulistele immigrantidele ei meeldi need, siin nähakse lippude otsest seost ristiusuga. Norralased on teinud juba kavandeid, et kõrvaldada rist lipult ja vaid värvid jätta samaks. Rootslased on keelanud rahvuslipu kasutamise mitmel pool, eriti koolides.
Nüüd kostab ka esimisi poliitkorrektseid  hääli Soomest, et rahvuslipp tuleks ära muuta. Kuna see ei olevat kaasaegne ja pahandab moslemeid. Sellset kirjutas esimesena Otto Lehto oma blogis ja äratas sellega Soomes elava diskussiooni.
Lehto küsib, et mida me saame siis teha? Õnneks on Soomel olemas lihtne väljapääs ja võime kasutusele võtta vana lipu aastast 1905!
Aga jälle on häda, ka see lipp ei sobi kõikkidele. Sest Soome-Lõvi peetakse mitmete  eriti vasakpoolsete poolt liialt rahvuslikuks ja isegi rassistlikuks! Vaat siis.
Milleks siis vasakpoosed soomlased peavad Soome vappi ja seda vana lippu lausa rassistlikuks? Vaadake korraks tähelepanelikumalt seda vappi, lõvi tagakäppade all on kõver mõõk või saabel. Tegelikult sümboliseerib see vapp Lääne või põhjala võitu Ida üle, selles ongi küsimus! Tänapäeval sellist vastandamist vasakpoolsete nägemuses ei tohi muidugi olla.

Meil lipuga eriti probleeme vast ei tekki, aga mine sa tea. Võib-olla tulevikus tuleb sinna lisada islami kuusirp, mis võeti islamiusu sümboliks juba 14. sajandil.
Hümniga aga  on häda juba ammu, sest paljudele vasakpoolstele kultuuritegelasele üldse ei meeldi, et seal on kasutatud sõna "Jumal". ...Su üle Jumal valvaku mu armas isamaa!...
Mis puudutab aga meie seadusandlust, siis seda on juba asutud kohandama kõrberahvastele meelepärasemaks, lugege SIIT.

 Kuhu on jäänud nüüd poliitikute lubadused, et islamiimmigrandid peavad sulanduma meie kultuuri ja võtma omaks siin tavapärase kombestiku? See on osutunud valeks ja meie,  nii nõrgukesed ja poliitkorrektsed, peame omaks võtma hoopis nende kombed!
Vanasti kehtis ütlus, et võõrasse kloostrisse [riiki] oma seadusi kehtestama ei tulda, aga tänapäeval näib see enam mitte kehtivat.

Kasutatud allikas:
http://asialehti.net/suomen-siniristilippu-pitaa-muuttaa-epatasa-arvoinen-muslimeja-kohtaan-silla-risti-symboloi-vain-kristittyja/

2 kommentaari:

Anonüümne 18. veebruar 2016, kell 00:00  

Ei saa aru kes kelle kodus on ? Kui kaua rahvaste kannatus peab veel vastu?
See on ehtne genotsiid otseses möttes mis käib EL rahvaste vastu!
Kas Breivik peab olema eeskujuks kuidas peab peatama genotsiidi?Kas teist moodi ei saa?

Anonüümne 20. veebruar 2016, kell 11:09  

Ilmselt tuleb kord aeg, kus Breivik kongist välja tiritakse, ta ausse tõstetakse ja talle ausammas püstitatakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP