RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. veebruar 2016

Briti tabloidi "paljastus": Eesti on üks riikidest, kus on lastega seksimine lubatud

Suurbritannia tabloid Daily Star on koostanud loetelu riikidest, kus on lubatud seksida lastega ja paneb nõnda ühte patta nii Eesti ja mitmed teised Euroopa riigid kui ka Jeemeni ja Saudi Araabia. Tabloidi sõnutsi on pedofiilidel õigus lastega seksida šokeerivalt paljudes riikides.

Erinevad riigid defineerivad vanust, millest alates on inimene piisavalt vana, et seksiga nõustuda, erinevalt. ÜRO on õhutanud riike inimest lapseks lugema, kuni ta on 18-aastane. Daily Stari hinnangul oleks paljudel brittidel raskusi nõustumisega, et keegi on füüsiliselt, mentaalselt ja emotsionaalselt küps seksiga nõustuma 13-aastaselt, mis on seaduslik vanus selleks Argentiinas, Jaapanis, Lõuna-Koreas ja Iraanis.

Suurbritannia seaduste järgi võib seksuaalvahekorda astuda vähemalt 16-aastastega, kuid 14 Euroopa riigis, nagu Saksamaal, Itaalias, Austrias, Portugalis ja ka Eestis, on see vanusepiir 14 ehk seksuaalvahekorda võib astuda vähemalt 14-aastasega, kui noor sellega nõus on. Tabloid toob automaatselt teemasse pedofiilid, kes nende hinnangul seetõttu "vabalt lastega seksida võivad".
Leht märgib samas loos, et lapsabielud võimaldavad vägistada ja seksuaalselt ära kasutada lapsi noores vanuses. Jeemenis abiellumiseks vanusepiiri pole, vahekorda võib lapsega astuda, kui ta on jõudnud puberteeti, mis tõlgenduste järgi juhtub juba 9-aastasena. Saudi Araabias otsest vanusepiiri aga polegi.

Allikas:  http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/briti-tabloidi-paljastus-eesti-on-uks-riikidest-kus-on-lastega-seksimine-lubatud?id=73728561
_________________
Eestis võib näiteks 50 aastane mees või naine seksida vabalt 14 aastase lapsega ja kõik on juriidiliselt korrektne. Kas see pole siis seaduslikult lubatud pedofiilia? Tüdrukutel kestab puberteet, mil lapsest saab täiskasvanu kuni 16. eluaastani, poistel aga veelgi kauem. Eesti on ikka "eesrindlik" Euroopa Liidu osariik!
M.I.
Tüdrukutel kestab puberteet, mil lapsest saab täiskasvanu maksimaalselt kuni 16. eluaastan

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu




0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP