RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 6. veebruar 2016

MATTI ILVES: RASSISTID JA PUTINI-MEELSED EESTLASED

Lihtsalt vastik on lugeda tänapäeva nn. suurt ajakirjandust, mis tegeleb siltide kleepimisega. Populaarsemad sildid on viimasel ajal rassist ja veel Putini-meelsed või siis putinistid.
Neid silte kleebitakse ajakirjanike, aga ka lausa toimetuste ning poliitikute poolt inimestele ja parteidele, kes ei ole nõus Euroopa Liidus praegu ainuvalitseva vasakpoolse liberaalse maailmavaatega, multikultuursusega, immigrantide sundkvootodega ning üldise moraalitusega. Rääkimata juba riikliku iseseivuse toetajatest, tõsi, neid meedias kohtab haruarva.

Kõige suurema löögi all on konservatiivse maailmavaatega inimesed ja erakonnad. Eriti laialt on levinud nende tembeldamine rassistideks. Seda tehakse aga täisesti valesti, saamata aru, mida tähendab sõna rassist.

"Võõrsõnade leksikon" kirjutab rassismist nii: "Rassism, ekslik teooria, mis lähtub väärast kontseptsioonist kõrgemate ja madalamate, täisväärtuslike ja mittetäisväärtuslike inimrasside olemasolust; r. oli fašistliku režiimi poliitika koostisosaks, tänapäeval avaldub rassilises diskrimineerimises."
Või siis "Eesti keele seletavast sõnaraamatust": "Teooria, mille kohaselt inimkond jaguneb selgelt piiritletud ebavõrdseteks rassideks, rassiteooria; selle rakendus tegelikus poliitikas. Rassism oli natsismi ideoloogiliseks aluseks, laiemalt: halvustav suhtumine teisest rassist, rahvusest ja kultuurist inimestesse."

Meil aga tembeldatakse rassistideks inimesi, kes ei ole lihtsalt nõus võõrastest rassidest inimeste elamaasumisega Eestisse. Eestis on juba üle 30 % võõrrahvaid, Euroopa Liidu osariikides ulatub keskmiselt see protsent veidi üle kümne.
Rassistideks on tembeldatud inimesed, kes peavad lugu meie põhiseaduse preambulast ja toetavad rahvusriiki. Kus on siin rassism? Tegelikult siin pole üldse tegamist rassismiga ja halvustava suhtumisega teistast rassidest inimestesse.

Teiseks on veel rahvusmeelsete ja konservatiivsetele inimestele kleebitavaks sildiks Putini-meelne, putinist. Seda tehakse vaid seetõttu, et juhuslikult Venemaal peetakse ka lugu mõningatest konservatiivsetest väärtustest ja see on ka kogu otsitud seos Putiniga. Millest selline totter seostamine siis tuleb?

Aga sellest, et meil on poliitikas ja ajakirjanduses palju nõukogudeaegseid tegelasi ning nende poolt koolitatud nooremet järelkasvu. Suur osa veneaegsest  nomenklatuurist ei osanud elada iseseivalt, ikka vaadati impeeriumi pealinna Moskva poole, nagu nüüd vaadatakse Brüsseli poole ja oodatakse sealt ainuõigeid direktiive ja käske.
Vaat, selles ongi põhjus! Nad arvavad, et ka teised käituvad samamoodi. Seepärast seostataksegi konservatiive automaatselt Moskvaga.

7 kommentaari:

maks 6. veebruar 2016, kell 12:37  

Mis on rassism tegelikult?
Parim tänane näide on: Samsung, Mitsubishi ja Huawei! 99,99% üherassilised rahvuslikud maailma tehnohiiglased. Homogeenne tootmiskeskkond ühegi mustanahaliseta.
Maaima tipp.

Lesko 6. veebruar 2016, kell 13:45  

Peamiselt tulevad pagulased Iraagist ja Süüriast. Tegu on ILLEGAALSETE IMMIGRANTIDEGA. Enamusel puudub üleüldse mingi dokument enese eksistentsist. Mul tekkis küsimus. Mis juhtub kui eurooplane läheb ILLEGAALSE IMMIGRANDINA Iraaki või Süüriasse. Natuke googles ja asi suht selge. Soomes on enamus pagulasi(illegaalsed immigrandid) Iraagist. Kui valge eurooplane läheb illegaalina iraagi ja jääb vahele siis LASTAKSE TA MAHA. Küsimusi küsimata. Kui valge eurooplane tabatakse ILLEGAALSE IMMIGRANDINA Süüriast siis ta saab kuni 12 aastat rootsi kardinate taga. Kui iraaklane või süürlane tulevad ILLEGAALSE IMMIGRANDINA euroopasse siis nad saavad ELAMISE, SööGI LAUALE, IGAKUISELT RAHA, VÄGISTMISE JA TAPMISE ÕIGUSE. PS: vabandan, et kommentaar on teemast natuke väljas.

Anonüümne 6. veebruar 2016, kell 18:06  

Eks Putin on muidugi sionistide kõige kurjem vaenlane. Tavaline ja tegelikult väga lihtne lugu: zog kontra mittezog. Tsaarirežiim oli täielikult mittezog, Lenin-Trotski oli juba zog, Stalin oli jälle mittezog (hoolimata päritolust)...

Kuidas eestlasest saab "putinist"... see on tavaline äratundmisele jõudmine, et kogu sellest multikultisolgist ilmselt ei saa petitsioonide või meeleavaldustega jagu. Ja miks ka mitte - isegi kõigi nende kahekümne nelja aasta jooksul ei ole venelastega ju erilisi probleeme olnud - kõigest ajalootaagast hoolimata. Pronksiöö ei olnud tavaolukord, pronksiööl oli ikkagi nii põhjus kui ka mingid valge salliga õhutajad. Tšurkadega nii kergelt kindlasti ei läheks, nad on liiga erinevad nii meist kui venelastest.

Valitsus istub muidugi nagunii justkui miini otsas. Piisab ühestainsast musta poolt vägistatud eesti koolitüdrukust, kui valitsuse toetus kolinal kukub ja rahvuslaste toetus veel kiiremini tõuseb. Kõlbab ka mingi mustade massilaamendamine. Ja kui neid musti sisse vedada, siis selline olukord tuleb, see on ainult aja küsimus - selliste tausta ei suuda keegi kontrollida.

Anonüümne 6. veebruar 2016, kell 18:50  

Sõna "rassist" hakatakse ilmselt veelgi rohkem meie meedias kasutama, sest sellised rassisõjad nagu Ameerikas, on meil alles ees. Sõna "rassist" on väga hea vahend, et ära kaotada inimeste loomulik rassitunnetus (racial feeling"). Aga kui inimesel pole isegi loomulikku rassitunnetust, kuidas tal saab olla sel juhul rahvustunnetus? Rassism teenib ikka ja jälle seda sama agendat - hävitada rahvusriigid. On juba levinud uudiseid, kuidas Ameerika ülikoolides kehtib tõekspidamine, et kui sul ei ole intiimsuhet teisest rassist inimesega, siis oled sa rassist. Ennekõike käib see jutt siis valgete tudengineiude kohta.
Et rassitunnetus inimeses kiiremini ära kaotada, selleks hakatakse valgetele ajupesu tegema juba lapseeas:
https://www.youtube.com/watch?v=4UoZisxgxgE

maks 6. veebruar 2016, kell 22:10  

Rassipuhtus on Jaapani ,Hiina, L-Korea
konfutsionistlik ajalooline lipukiri. Vaatamata tööjõu probleemidele võttis Jaapan vastu vaid 27 isikut erandkorras , L-Koreas on vaid lihttöödel tähtajalised väljasaatmisele kuuluvad lihttöölised. Hiinas on vaid 400tuh tööloaga tehnospetsi aga nad ei saa alalist elamisluba. See piirkond annab enam kui USA maailmas toodangut.
Aafriklased, hindud jt oleks kui liiva viskamine majandusmootori käigukasti.
Homogeensus on kõige alus, kui kõrge IQ ja kool mis Hiinas kõige kõrgem PISA testide järgi. Rassipuhtus on edu alus.

Anonüümne 7. veebruar 2016, kell 10:58  

Putinismist.Ilmaime on see, et vesteldes inimestega selgub tõsiasi -Putinit ei vihatagi ülemääraselt, nimelt põhjuseks tema eluterve suhtumine abielusse ja mehe-naise suhetesse. Inimesi vihastab kõige enam meie oma reeturlik, arg, brusseli ees lipitsev võimuseltskond. Seda lugupidavamalt märgatakse Putini vastuseisu ja"sirget" selga lääne survele. Vaat nii kardinaalselt on maailmas asjad pöördes, jääb ainult imastada...

Anonüümne 7. veebruar 2016, kell 17:11  

Mille üle siin imestada? Et venelane mõtleb nagu venelane? Või et VF president mõtleb nagu venelane? Lõppude lõpuks ta peabki seda tegema, see on ta ametikohustus number 1.

Kui milleski on probleem või isegi pisut traagikat, siis just nimelt asjaolus, et Eestis praegu veel võimul olev seltskond eestlastest ilmselgelt ei hooli, need muretsevad rohkem selle pärast "mis meie liitlased meist arvavad" / "mis see elevant must mõtleb". Kikilipsuga "resident" ju ei mõtle nagu eestlane, see lippab probleemi korral USA saatkonda juhiseid saama.

Mulle tundub, et Putin on üldiselt üsna tasakaalukas isiksus. Venemaal on mitmeid pöörasemaid poliitikuid, keda ehk tõesti oleks targem peljata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP