RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. veebruar 2016

MATTI ILVES: Rahva eelistused tulevase presidendi valimisel

"Eesti Päevaleht": "Marina Kaljurand on järgmise presidendina Eesti elanike vaieldamatu soosik nii esimese kui ka teise eelistuse kategoorias. Esimese eelistusena mainitutest on tema järel teisel kohal Edgar Savisaar, kuid üsna vähe on vastajaid, kellele Savisaar oleks teine eelistus. Ent valimistel loevad ainult poolthääled, nagu rõhutas Turu-uuringute AS-i uuringujuht Juhan Kivirähk. Esimese ja teise eelistuse kokkuvõttes on Savisaarega võrdselt 17% toetust nii Indrek Tarandil kui ka Siim Kallasel. Ülejäänud kandidaadid jäävad neist märgatavalt maha."

Arusaamatu, miks rahvas mõtleb, et parim president Eestile on venelane Marina Rajevskaja Kaljurand? Võib-olla nad lihtsalt ei tea seda, sest seda fakti ajakirjandus paistab varjavat. M. Kaljurand pooldab ka 5,2 % Eesti maa kinkimist Venamaale ja lisaks vassib parlamendis okupatsiooni-annektsiooni küsimustes, mida välisminister kuidagi ei tohiks teha.
Aga eks veri ole alti paksem kui vesi ja seda ka venelase Rajevskaja-Kaljuranna puhul.

Rahva järgmisest soosikust Savisaarest ei ole midagi uut rääkida, aga siiski võiks lisada video tema kahtlasest päritolust:

Siis tulevad vasakpoolsete vaadetega Indrek Tarand ja kurikuulus Siim Kallas. Mõlemad kuuluvad vabamüürlaste salaorganisatsiooni ja sahkerdaja Kallas-Goldberg on veel juut, nagu ka praegune ümberlõigetud president Ilves. Lisan ka kujuka video Kallasest, "Siim Kallas varjab ebaseduslikku raha ja põgeneb":
Propagandast pimestatud rahva arvamus meil midagi ei maksa, vaid presidendi Eestile valib Riigikogu, või just selleks kokkukutsutav valimiskogu. Aga ka sealt pole mõtet midagi head osariigile loota.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP