RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. juuli 2016

Anti Poolamets: Kui Euroopa mõistusega pahuksisse läinud...

Kui Euroopa mõistusega pahuksisse läinud poliitilised eliidid võtavad edasi miljonite kaupa vastu otse Araabia keskajast või hõimuühiskondadest pärit libapõgenikke, siis hakkavad Euroopa naised loetud aastate pärast ringi käima meessoost (relvastatud) saatjatega ja nägu varjates. Rootsi politsei mõtles välja kaasaegse maagilise vahendi – naiste käepaela, mis pidi ahistamise vastu kaitsma. Kas võlunöörike kaitses ka?
„ Rootsis, Karlsdadis toimunud noorsoofestivalil toimus massiline seksuaalne ahistamine ning politseile esitati mitmeid avaldusi. Reede õhtul ahistasid pagulasstaatuse taotlejad vähemalt 11 tüdrukut "Putte i parken” nimelisel festivalil.

Politsei võttis mitmeid tegijaid kinni aga hiljem kõik vabastati.
Festivali suurim sihtgrupp on 14-20 aastased noored ja tüdrukute osalt läks kogu festival karmiks. Ainuüksi reede õhtul esitati politseile 11 erinevat kuriteoteadet, ohvriteks 14-18 aastased tüdrukud. Värmlansi politsei piirkonnajuht Per-Arne Eriksson rääkis Fria Tiderille:
- Me täpselt hetkel veel ei tea, palju juhtumeid meil on registreeritud, aga õhtu jooksul on esitatud 11 kuriteo teadet. Arvatavasti on neid tegelikkuses rohkem.

Politsei jutu järgi kõik juhtumid järgisid ühesugust skeemi. Suur meesterühm sõja ja tagakiusamise eest põgenenutest piirasid sisse üksiku tüdruku, seejärel teda käperdati ja rebiti tal riideid seljast.
Per-Arne Erikssoni hinnangul kõik juhtumitega seoses kirjeldatud ründajad olid nn. üksi saabunud sõjalapsed, kes väidavad, et on alla 18 aastat vanad, aga tegelikkuses on täiskasvanud mehed. Need turvapaiga taotlejad on ka enamasti Afganistani päritoluga.
http://www.friatider.se/flyktingbarn-ofredade-minst-tolv-flickor-under-putte-i-parken-i-karlstad

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 5. juuli 2016, kell 14:42  

IRW!
sokuhabe räägib mõistusega pahuksisse minemisest ja samal ajal kiirendab tagatoas kõiki LÕIMUMISPROTSESSE niiet silm ka ei pilgu!!!!


RAFFAERAKONNA NIMEL! LÕIMUGE!!!
http://www.riigikogu.ee/tegevus/eelnoud/eelnou/77789185-5eec-475d-b57f-cf432118cf6d/Riigikogu%20otsus%20_Ettepaneku%20tegemine%20Vabariigi%20Valitsusele_/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP