RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. juuli 2016

MATTI ILVES: ROVANIEMI KOHUS KUULUTAS SOOME NAISED LINDPRIIKS!

Rovaniemi apellatsioonikohus (hovioikeus) deklareeris ja kuulutas Soome naised ametlikult lindpriidekes, st. väljaspool seadusi olevaks. See on ülitõsine kohtupretsedent.

Oulu ringonnakohus mõistis kaks 25. ja 34. aastast meest süüdi, ilmselt nn. pagulased, 15. aastase tüdruku vägistamises raskendavatel asjaoludel, ohvrit ähvardati isegi pussiga. Märkides veel, et meeste süü on väljaspool kahtlust ja määras neile äärmiselt kerge karisuse, maksta kannatanule hüvitist 8 000 €.
Liberaaldemokraatlikus Soomes piirduvadki nüüd vägistamise eest karistused peamiselt tingimisi vangistusega, või lihtsalt hüvituse maksmisega.

Mehed kaebasid otsuse edasi edasi Rovaniemi apellatsioonikohtusse ja see kuulutaski ringonnakohtu otsuse kehtetuks. Kuna üks mees võttis tunnistuse tagasi ja väitis, et tegemist oli varem sisuliselt ütluste väljapressimisega.
Mehed on vabastatud ka kompensatsiooni maksmisest ohvile.

Kuidas tagada nüüd Soome laste-naiste ohutust?
Ilmselt tuleb nüüd kasutusele võtta Metsiku Lääne seadused, mitte lasta lapsi silmist ja kanda käekottides võimalikult suure tulejõuga relvi.

Kasutatud allikas: http://mvlehti.net/2016/06/21/rovaniemen-hovioikeus-julisti-suomen-naiset-virallisesti-lainsuojattomiksi/

1 kommentaari:

Anonüümne 2. juuli 2016, kell 09:20  

Vägistatud 15. aastase tüdruk, kas selline suudab kunagi luua normaalset perekonda ja selles kasvatada lapsi.See on üks tegur kuias vähendada põlisrahva taastootmist.




Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP