RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. juuli 2016

MATTI ILVES: POOLA HOIATAB BRÜSSELIT

Poola on hoiatanud Brüsselit, et nad kirjutavad alla oma surmaotsusele, kui nad jätkavad oma föderalistliku ELi projekti ja ei jäta Suurbritannia vastast retoorikat.

Riigi endine peamisister Jaroslaw Kaczynski ütles, et ta ei ole nii kaugel, et kutsuda üles teisi osariike lahkuma, kuid kõik katsed karistada Brittanniat kiirendavad ainult Euroopa bloki lagunemist.
J.Kaczynski om mõjukas poliitik, valitseva Seaduse ja Õigluse partei esimees, kes lubas torpedeerida Angela Merkeli brittide vastase poliitika. Poola on sügavalt euroskeptiline riik ja on nüüd jahmunud sellest, et nad on  kaotanud oma suurima liitlase võitluses Brüsseli föderalistidega.

Ta algatas ka väga õhukeselt looritatud rünnaku Merkel´ile, kes tekitas temas nördimust, kui kutsus ELi tulevikku arutama seoses Briti referendumiga ainult bloki asutajaliikmed. EL on nüüd täielikus segaduses ja pärast Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa, Belgia, Holland ja Luksemburgi juhtidega kohtumist, märkis ta, et on raske leida Ühendkuningriigi küsimustes ühist seisukohta, mis puudutab vaba liikumist ja juurdepääsu ühisele turule.
Sellised kommentaarid tulevadi temalt keset kasvavat segadust Brüsselis, mis ei ole parim viis läbirääkimisteks Suurbritanniaga.

Nüüd Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Angela Merkel on laskunud kibedasse võitlusse võimu ja Euroopa tulevikupaanide pärast. Samas Brüsseli Junckeri bürokraadid on keeldunud üldse rääkima Londoniga, enne kui artiklile 50 tuginetakse.
Aga ka Merkel ei ole oma otsustes vaba, kuna talle avaldatakse suurt survat Saksamaa tööstuse juhtide poolt, kellel on seal suured kapitalimahutused ja maa on number üks klient paljudele saksa tööstuskaupadele.

Nüüd on juba avaldunud esimesi märke Briti tööstuse tõusust börsil, lugege SIIT. Sellised tulemused võivad viia hoopis E. Liidu kiiremale lagunemisele. Sest nende tööstus on pääsemas ELi lõputute direktiivide ja määruste survest, ning pöördub tagasi vabale arengule. Tööstureid juba ei peta!
Pealegi on tänu bürokraatiale Euroopa kõige aeglasemalt arenev kontinent terves maailmas, kui me jätame arvasse võtmata Antartkika.

Kasutatud allikas: http://www.express.co.uk/news/politics/685671/EU-referendum-Poland-Angela-Merkel-punishing-Britain-destroy-Brussels-Jaroslaw-Kaczynski

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP