RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 29. juuli 2016

Harri Kingo: Euroopa vajab 21. sajandi keskpaigaks ca 56 miljonit uut inimest

Faktid ja matemaatika
-
1. Faktid:

Mõni aasta tagasi räägiti avalikult, et Euroopa vajab 21. sajandi keskpaigaks ca 56 miljonit uut inimest. A.Merkel ütles alles hiljuti, et see kõik, mis on juba toimunud, on alles algus - et aastaks 2020 tuleb Euroopal vastu võtta 10 miljonit põgenikku. See on ka meie ajakirjandusest läbi jooksnud info.

NB! - jutt on vaid saabujatest. Kuid juba Euroopas olevad migrantide hulk suureneb ka loomuliku iibe teel, mis on kordi suurem kui eurooplastel. Migrantide loomulikust iibest tuleneva rahvastiku juurdekasvu peaks pildi korrektsuse huvides eeltoodud arvudele juurde liitma.

Need ametlikud avaldused ütlevad, et massimigratsioon Euroopasse pole iseeneslik protsess, vaid on väga täpselt planeeritud EL poliitika. Ning ütleb sedagi, et pole kahtlust, et meile surutakse mingi migrantide kvoot peale. Me ei saa loota, et me käime ise kedagi välja valimas. Või ütleme ise, palju me tahame või kui paljudega nõus oleme. Ilmselt hakatakse põgenikke nende tahtest hoolimata saatma sinna, kuhu Brüssel neid tahab saata, sest põgenike endi tahtega ei saa arvestada ja nad on vaja üle Euroopa hajutada. EL tuumikriigid sellist migrantide massi ise välja ei vea ja nende laiali jagamine on paratamatu.

2. Matemaatika:

Kui Eesti peaks saama endale põgenikke proportsionaalselt meie rahvastiku osakaalule Euroopa rahvastikust - aga see on ca 0,27% - siis peaks ühtlase põgenike jaotuse korral aastaks 2050 meile Eestisse saabuma va 151 000 migranti. Toodud numbrid on loomulikult ligikaudsed ja see skeem on teoreetiline, kuid on selge, et me ei saa rääkida sadadest või ka mõnest tuhandest migrandist. Neid tuleb siia väga palju enam - suurusjärk on väga palju suurem.

Seda olukorda ja elu siin Eestis aastal 2050 on isegi raske endale ette kujutada... Juba 10 000 saabujat oleks meile sotsiaalne katastroof. Mis aga siis, kui avalikult ajakirjanduses esitatud faktid ja matemaatika ei valeta? Kui neid tuleb rohkem? Kui nad mitte vaid ei tule, aga ka paljunevad neile omasel määral?

Üks on selge - see on Eesti, nagu me seda täna tunneme, paratamatu lõpp. Ja seda lõppu näevad oma silmaga need, kes täna on praegu veel noored. Kuid selles peavad paratamatult oma elu ära elama meie lapsed ja meie lapselapsed. Seda lõppu valmistatakse ette siin ja täna, lausa praegu. Seda lõppu ei valmistata ette Aafrikas, seda tehakse Brüsselis ja Toompeal, seda teevad omad.

Allikas: Facebook

3 kommentaari:

maks 29. juuli 2016, kell 15:23  

XINHUA järgi on aafriklasi tulemas 100 miljoni ja nad ei eksi. Samas uued kõrgtehnoloogia juhtriigid Jaapan , Hiina , L-Korea kui Taiwan ei võta sisse võõraid rasse ja rahvusi. Demograafia lahendatakse tehnoloogiate ja sotsiaalpoliitikaga.
Tulevik kuulub Aasia rahvusriikiidele.
Eurolandi migratsioonipoliitika toimib USA otseselt USA käsul!
Ärge nutke ,Teie peremees käsib. Venemaale on see väga kasulik säilida valge riigina.

Anonüümne 30. juuli 2016, kell 02:19  

Tulevikku ette ei tea.Kõigepealt -saksa rahvas pole veel unest virgunud. Kas diktaatorid tulevad võimule -rahva tahtel muidugi?Kas algab massiline migrantide väljasaatmine? Või laagrid?. Mitte midagi me ette ei tea.Aasias pole asi kah sugugi nii roosiline, kui laialt padratakse -saastatus on kohutav ja ka seal hakkab rahvamass kord vananema.

maks 30. juuli 2016, kell 22:32  

Mitte mingit migrantide väljasaatmist Saksas EI tule. Enamus sakslasi pooldab massilist sisserännet ja sakslaste sündimus on sama vilets kui eestlastel. Sakslased usuvad enamuses , et aafriklased arendavad nende majandust ja teenivad sakslastele pensione. Kahjuks on see nii!Mingit "ärkamist" ei tule.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP