RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 29. november 2016

Euroopa riikidel pole mingit õigust oma piire sulgeda ning peavad vastu võtma kõik soovijad.

Pisteline tõlge:
Uus peatselt ametisse astuv ÜRO peasekretär ütles Euroopa poliitikakujundajatega kolmapäeval kohtudes, et migratsioon pole probleem vaid lahendus ning poliitikud peaksid hääletajaid (rahvast) eirama.

Kõneledes Lissabonis European Vision Summit kohtumisel ütles António Guterres, et Euroopa riikidel pole mingit õigust oma piire sulgeda ning peavad vastu võtma kõik soovijad.

Guterres kavatseb teha ettepanekuid, et arendada asja positiivses suunas, näiteks luua legaalsed migratsioonivõimalused, et võidelda inimsmugeldamise ja kuritegelike organisatsioonide vastu.

Ta sõnas ka, et "Me peame veenma eurooplasi, et migratsioon on möödapääsmatu ja et multietnilised ühsikonnad, mis on multikultuursed loovad rikkusi."

Breitbart omalt poolt lisab: Migrandid pole kuidagi seotud rikkusega vaid tuginedes statistikale põhjustavad ränka maksukoormust riigile ja maksumaksjale. Näiteks 65% 90ndatel Hollandisse saabunud migrantidest elab tänaseni abirahadest.

Londoni ülikooli psühholoogiaprofessori uurimus näitab, et Euroopa kannatab massiimmigratsiooni all vaesematest riikidest, kuna enamjaolt on uute tulijate intellektuaalne kompetents kohalike omast tunduvalt madalam.

Osaliselt on see tingitud nende kultuurist, osaliselt on see geneetiline. Lääs ei suuda tunnistada, et migrantide küündimatus ei ole tingitud ainult kohalike eelarvamustest.

*****
Aga selline globalistijätis on siis ÜRO (kasvajalik värdorganisatsioon) uus boss.
http://www.breitbart.com/london/2016/11/24/un-europe-migration-unstoppable/

Allikas: Martin Silenus, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP