RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. november 2016

Varro Vooglaid: Lapse saamine on kuritegu!?


Huvitav, kas asjaosalised saavad mingilgi määral aru, kui palju kurja nad ühiskonnale teevad niisuguseid seisukohti levitades? Või levitataksegi selliseid seisukohti, et ühiskonnale kurja teha? Lapse saamine on kuritegu!? Kui nii, siis on lapse saajad kurjategijad, paljulapseliste perekondade vaneamd aga retsidivistid. Kurjategijatega tuleb ühiskonnas käituda teadagi kuidas... Levitage veel sellist mentaliteeti ja siis nutke, et miks küll lapsi ei taheta saada ja miks küll meie rahvas ja kultuur välja sureb. Igaüks, kes tellib Eesti Päevalehte või ostab sellest reklaami, annab selle inimvaenuliku mentaliteedi levitamiseks oma panuse.
http://objektiiv.ee/eesti-paevalehe-arvamustoimetuse-juht-laste-saamine-kuritegu-keskkonna-vastu/
_______________
Siin on hea näide selle kohta, kui erinevalt võib ühte ja sama sündmust kajastada konservatiivne ja teiselt poolt vasakliberaalne meedia, luues lugejate silmis ühtedest ja samadest asjadest täiesti erinevat kuvandit. Objektiiv vs Postimees.
Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 21. november 2016, kell 13:59  

Delfis seda kirjutist pole, kadunud. Leidsin raamatukogust. Lugesin - huvitav kui palju peab selle eest raha saama, et ajud nii pehmeks võtab. Maa EI tule täita lastega, nende üleskasvatamine reostab maa ära.
Aga on midagi head ka: siia saabunud kolmanda maailma immigrant muutub samasuguseks reostuskoormuseks nagu kohalik, pole neid vaja siia.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP