RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. november 2016

Liina Miks: Oli au või võimalus kohtuda meie vastse presidendiga

Oli au või võimalus kohtuda meie vastse presidendiga. Kersti tegi oma esimest ametlikku visiiti Tartumaale ja kohtus seal omavalitsustegelastega.

No ei ole ta minu president! Jutt täpselt nagu Postimehe ideoloogilistest artiklitest: kõik maailm ja eriti Euroopa imetleb meie viimase 20 aasta tohutut arengut. Igasugused rahalised NUMBRID peavad suurenema jne jne.

Ei sõnagi eesti rahvuse ja kultuuri arendamisest, säilitamisest ega riiklikest rahvuslikest eesmärkidest. Ei sõnagi rahvuslikust majandusest (või selle puudumisest) või maaelu välja suremise põhjustest. President kirjeldas olusid, kui paratamatust. Lähitulevikus näeb president Eesti suunal toimuvat migratsiooni, kui posiitvset arengut.

Samas avaldan tunnustust meie maavanemale: Reno on igati Rail Baltica rajamise vastu läbi Tartu. Tema sõnutsi lõikab selle lai koridori Tartumaa pooleks, lõhub ära asustuse jne ja maavanema meelest on see lubamatu. Tubli, Reno!

Kohvilauda president ei tulnud. Oleks oodanud mitte-formaalset vestlust, aga ta lahkus oma verinoore ohvitseri (kelle rind oli riste ja aumärke täis) ja adjutantidega kohe pärast ametliku sõnavõtu lõppu. Vanemad olijad teadsid rääkida, et Meri jäi alati rahva sekka ja võttis mõne teema üles just mitte-ametlikus õhkkonnas.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP