RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. november 2016

Video: 7. november – Taavi Rõivase umbusaldamine Toompeal



7. novembril, ehk päev enne USA presidendivalimisi ning omaaegse Oktoobrirevolutsiooni aastapäeval toimub Riigikogus sees ja selle ees Taavi Rõivase umbusaldamine.

Samal ajal kui Riigikogu opositsioon (Keskerakond, Vabaerakond ja Konservatiivne Rahvaerakond) annab üle umbusaldusavalduse Riigikogu juhatusele, on oodatud kõik kellel vähegi võimalik ja mõõt täis Toompeale, et avaldada toestust umbusaldusavaldusele ning väljendada oma pahameelt Taavi Rõivase saamatu valitsuse üle. Pikett Riigikogu ees algab kell 15:00.

Taavi Rõivasele tehtavate etteheidete hulk on ajaga aina kasvanud ja opositsioon plaanib kõik need ka umbusaldusavalduses välja tuua. Umbusaldusavalduse tekst on suures osas juba kokku lepitud kuid pole veel avalikustatud. Opositsioonipoliitikud on välja toonud, et peaminister on näidanud üles suutmatust juhtida valitsuse tööd rahuldaval viisil ning valitsus pole peaministri juhtimisel suutnud vastu võtta haldusterritoriaalse reformi läbiviimiseks vajalikke õigusakte. Rõivas ei kavatse tagasi kutsuda riigikogu liikmeid ettevõtete nõukogudest. Ka parvlaevade teema lahendati valitsusele omasel viisil, mida me praegu toimumas näeme – uusi laevu lihtsalt pole. Muude pattude registri üleslugemine läheks siinkohal liiga pikaks, aga nendest torkavad silma väär immigratsioonipoliitika, väljarände peatamise suutmatus, maaelu allakäik, seisak majanduses ja riigi võõrandumine rahvast.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP