RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 12. november 2016

MATTI ILVES: TRUMP!

Donald Tump`i võitu USA presidendivalimistel on nimetatud isegi mässuks inimvaenuliku poliitika vastu, valijate silmis see ilmselt nii ka oli. Aga vabariiklase Trump´i võidukõne oli juba kõigiti poliitkorrektne, see aga näitab, et valimislubadused ja tegelik valitsemine on kaks täielikult erinevat asja.

Rõhuv enamus meie poliitikuid ja kogu õukonnameedia toetasid tuliselt H.Clinonit (ka terves EL-is) ja nüüd on huvitav vadata, kuidas nad pettumust välja elavad ja ümberkohanduvad, see protsess läheb mõnel kaunis raskelt ja valuliselt.

Toon mõned Trump´i valimislubadused: Ta lubas riigist välja saata kõik USA-s elamislubadeta immigrndid ja ehitada müüri Mehhiko piirile, samuti lubas ta veelgi kasvatada sõjalist eelarvet, ütelda lahti valetavate kliimapaneeli "teadlaste" andmetel sõlmitud kliimalepetst, parandada suhteid Moskvaga jne.

Tore on muidugi see, et konservatiivid said võimule ja mitte Obama poliitikat suures osas jätkav ja lisaks veel rasket haigust põdev nn. demokraat Hillary Clinton, kes võis osutada ka sõjasüütajaks. Mäletan, kuidas vaatas televiisorist kohalekutsutud ajakirjanike ja kaamerate ees Kaddafi eriti räiget tapmist ja milline võigas naer ta suust siis kõlas. See näitab tema taltsutamatut ja sõjakat iseloomu.

Tuletan aga veel meelde, et kõik USA presidendid on olnud massoonid ehk vabamüürlased, väljaarvatud John F. Kennedy, kes seepärast ka tapeti. H.Clinton ei saanud naisena olla vabamüürlane, aga oli kindlasti mingi massoonidele allutatud rahvusvahelise naisteorganisatsiooni liige, näiteks "Zonta".
Tõlge:"Ühel päeval, kui ma olen ammu läinud, mäletate mind ja ütlete, peaksime olema lõpetanud Iisraeli tuumaprogrammi, kaotaud Föderaalreservi ja sulgema salajased okultistlikud ühendused, mis on usurpeeritud selles kaunis riigis sionistide poolt, seda teha pole kunagi liiga hilja, pidage seda meeles!"
John F. Kennedy

Muidugi on ka Donald Tump vabamüürlane, kuigi seda ei ole kuidagi avalikustatud, samuti on nii, et massoon võib teatada ainult ise enda kuuluumisest vabamüürlaste hulka.
Vaadake ka videot:


Seega peab Trump´i poliitika suures osas alluma tema massoonidest vendadale (neid aga juhivad enamuses kõrgkraadidega juudid) ja USA poliitika jääb suuresti muutmatuks, väljaarvatud vaid mõned nüanssid. Poliitika jääb ikka globalistlikuks.
Kui iseseisev Tumpi poliitika on, seda näitab kõigepealt lahtiütlemine majandusele kahjulikest kliimalipetest, mida ta kindlasõnaliselt lubas. Tõeliselt iseseisvat poliitika näiteks oleks lahtiütlemine Ameerika Ühendriikide suurest häbiplekist, USA Föderaalreservi kuulumisest eraisikuile ja kui riik peaks täiendavalt raha tahtma, siis peab ta dollareid ostma eraärimeestelt! Sest nende kätte on antud riigis rahatrükkimise eesõigus, vastavalt juba 23. detsembril 1913. aastal kehtima hakanud Federal Reserve Act´ile. Raha trükkimine tuleb võtta riigi kätte!
Muidugi peab Donald Tump täitma lubadusi, mis on USA poolt antud juudilobile ja Iisraeli riigile.
Valimiste ajal lubas ta hoopis midagi muud, kusjuures vihastas ta sellega paljusid juute, aga olen lugenud ka hoopis risti vastupidise sisuga varasemaid tekste, kus teda on nimetatud juutide nukukeseks. Meil jääb ainult oodata ja vaadata, millist poliitikat Trump tegelikult ajama hakkab.

Eesti huvides on D.Trump aga kindlasti parem president kui H.Clinton.

2 kommentaari:

Anonüümne 12. november 2016, kell 12:51  

aGA mida ütelda väidete kohta: Paljusid on pannud mõtlema kunagise presidendi George H.W. Bushi kurikuulus liigutus, kui vabariiklaste üritusel kõlas Trumpi nimi. Kes rohkem kursis salaseltside žestidega, saavad ilmselt kohe aru, millega on tegemist:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=tRTbTDb2kWw

Lesko 12. november 2016, kell 15:17  

Trump pole mingi massoon. Kui oleks siis ei oleks ka tema vastu sellist suut "sõda". Ta rääkis juba 35 aastat tagasi, et USA on omadega mülkas ja vajab abi. Siiani ta toestas endale sobivaid kandidaate rahaliselt, lootes muudatust. Muudatusi tuli. Tulnud muudatused tegid asja veel hullemaks. Nüüd ta otsustas ise kandideerida lõpuks.
InfoWars leht;http://www.infowars.com/gingrich-establishment-scared-of-trump-because-he-didnt-belong-to-secret-society/

Donald J. Trump rääkimas asjast juba aastaid tagasi:
https://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM

Mis puudutab muudatustesse. Kui Trump ikka hakkab liialt suuri muudagtusi tegema siis ma ütlen seda mida ma ütlesin juba kaks kuud pärast seda kui Trump oli valmisterallis. Ta tõenäoliselt lõpetab nagu lõpetas Kennedy.
Mõelge ikka mida ta on lubanud teha. Globaalne eliit ei kannata seda välja. Mõned päevad enne valimis viskas ta õhku paraja pommi lubades lõpetada UN rahastamise USA maksumaksja rahaga. UN on ju eliidi ( illuminati) pesa.

Presidendi koht ei olnud tegelikult mõeldud ei H.R Clintonile, kindlasti mitte Trumpile. See koht oli möeldud John Ellis "Jeb" Bush Sr. -le. Aga tal polnud lootust Trumpi vastu kohe alguses ja ta loobus.

Vabandan kirjavigade pärast. mönele tundub see pinnuks silmas olevat



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP