RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 24. november 2016

MATTI ILVES: MÕNI SÕNA UUEST VALITSUSEST

Ega uuest Jüri Ratase juhitud valitsusest pole eriti pikalt mõtet rääkida, sest selle moodustasid jälle vanad kartellierakonnad ja kampa ei võetud ühtegi Riigikogusse saanud uut erakonda. EKRE-le on see isegi hea. Juba korra varem ütlesin siin, et kui nad tahavad tõsiselt peale järgmisi parlamendivalimisi saada erakonnaks kes moodustab valitsuse, siis tõesti pole neil mõtet järjekordsesse kartellivalitsusse minna.

See valitsus ehk siiski väldib mõningaid vigu, mida on tehtud Reformierakonna juhtimisel. Aga, eks lugege koalisatsioonilepingust ise:
http://g4.nh.ee/images/pix/eesti-keskerakonna-sotsiaaldemokraatliku-erakonna-ning-isamaa-ja-res-p-76318043.pdf
Ratas lubas veel enne koalisatsioonikõnelusi, et korraldab rahvahääletuse pagulaskvootide teemal, aga lepingus pole sellest sõnagi. Rahvusriigi vaenulikud sotsid ja IRL (IRL tahab immigrantide toel tõsta rahvaarvu 2,0 miljoni inimesni) olid kindlasti selle vastu.

Keskerakond paistis silma eestlastevaenulike venelastest ministrite määramisega, "Uued uudised" kirjutas: "Kaks uut ministrit – regionaalminister Mihhail Korb ja maaeluminister Martin Repinski – jätsid suvel hääletamata Riigikogu ühisavalduse poolt, mis mälestas inimesi, kelle elu Nõukogude võimu küüditamise tõttu 75 aastat tagasi jäi poolikuks või elamata."

Aga eks elame ja näeme, mis see valitsus siis korda saadab. Loota palju ei maksa, sest olukord võib mõnes valdkonnas minna ka palju halvemaks.

2 kommentaari:

Lesko 24. november 2016, kell 12:26  

Tahaks siiski hirmsasti sõna võtta Mikseri, Tsahkna ja Ossinovski koha pealt aga jätan selle siiski hetkeks.
Küll aga Urve Palo. No mida nad mõtlesid? Mitu korda on sel naisel tulnud ministri koht jätta? Mulle meenub hetkel kaks. võimalik, et neid on veel. See pensioni jama ja eriti see praamidega juramine ning korruptsioon selle ümber. Kuidas on üleüldse võimalik selle naise valitsusse pääsemine? ta ei tohiks avalikus sektoris üldse aktiivne olla. Kohutav milline sügavjuurteni korrupeerunud konnatiik Eesti on. Ma ootasin Rataselt enamat. Eks tal tuli teha mingeid valikuid. Jääb loota ainult parimat.

Anonüümne 26. november 2016, kell 00:08  

Loota pole siin midagi head. Kas siis rahvas ei mäleta, kuidas lammutati rahva tahte vastaselt Sakala keskus?Seda ehitas kogu eesti ehitajaskond. Ratas oli siis suure suuga tähtis tegelane, kuid rahva arvamus ei läinud talle korda, kui protesteeriti 10 000 allkirjada sellise vandaalitsemise vastu. Paistis siis olema korrumpeetunud ladviku hüpiknukk, mitte suur rahvasõber, nagu ta end täna suure suuga padrates esitleb...Vastik kuulatagi, hea kui ta jäädavalt põrub sellel kohal...Ah jah, kui keegi mäletab veel kuidas ta pooldavalt võttis sõna parversseid suhteid kaitstes....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP