RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. veebruar 2018

Brüsseli peksupoiss Poola kingib oma naistele kõige turvalisema ühiskonna Euroopas

Reitingufirma New World Wealth raportist rände ja heaolu kohta ilmneb, et Poola on Euroopas naiste jaoks kõige ohutum riik.
Uuringu järgi on naiste jaoks kõige turvalisem riik maailmas  Austraalia, Poola on kuues, olles samal ajal Euroopa kontinendil esikohal, vahendab kansalainen.fi.

 Aruande kohaselt on naiste turvalisus üks olulisemaid näitajaid riigi pikaajalise õitsengu mõõtmiseks. Selle aluseks on võetud naistevastaste kuritegude osakaal kõigist kuritegudest riigiti 2017. aastal.


Euroopa Liit süüdistab Poolat sealses väidetavalt ebademokraatlikus kohtureformis ning Brüsselile ei meeldi ka Varssavi soovimatus pealesunnitud kvoodiimmigrante vastu võtta. Ometigi on just konservatiivne immigratsioonipoliitika muutnud Poola naistele turvaliseks, samas kui paljud Lääne-Euroopa naised elavad pidevas vägistamis- ja käperdamishirmus, mis lähtub arvukatest moslemiimmigrantidest.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/brusseli-peksupoiss-poola-kingib-oma-naistele-koige-turvalisema-uhiskonna-euroopas/
_______________
Naiste turvalisusega seoses algasid Saksamaal tõelised naiste marsid:
http://objektiiv.ee/saksamaal-algasid-toelised-naiste-marsid/ 
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP