RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 17. veebruar 2018

Veel üks Rootsi politseinik on tulnud välja avameelse tunnistusega: “Rootsi politseile on antud juhised, et migrantide kuritegusid avalikkuse eest varjata!”

Göteborgi politseinik Tomas Åsenlöv paljastas aasta tagasi, et Rootsi politseile on antud juhised kasutada spetsiaalset koodi, millega märgistada migrantide (moslemite) kuritegusid, et neid avalikkuse eest varjata, vahendab Free West Media.
“Rootsi avalikkusele tuleb kõik faktid nüüd ära rääkida,” kirjutas Åsenlöv oma Facebooki lehel. Åsenlövi kinnitusel kasutab politsei spetsiaalset koodi “291”, millega märgitakse immigrantide kuriteod. Selle koodiga kuritegusid ja kurjategijate pilte avalikkusele ei jagata.
 
Åsenlöv loodab, et olukord Rootsis muutuks. Ta avaldab tunnustust kolleeg Peter Springarele, kes tuli hiljuti välja skandaalse paljastusega moslemitest kurjategijate aadressil ning julgustab ka nooremaid kolleege olukorrast ausalt rääkima, isegi kui nende karjäär ja tulevik on seetõttu ohus.
“Ma saan aru, et nooremad ametnikud kardavad välja tulla ja kritiseerida valitsust, või avaldada toetust Peterile, sest siis on nende karjääril kriips peal. Isegi uue töökoha taotlusel klassifitseeritakse neid kui ebalojaalseid töötajaid,” kirjutas Åsenlöv.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP