RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 10. veebruar 2018

OLULINE VÕIT: Bermuudast sai esimene "homoabielu” seadustamise tühistanud riik maailmas


Lgp Matti Ilves! 

Kirjutan Teile, et juhtida tähelepanu ühele väga olulisele uudisele.
Nimelt tühistas Bermuuda sel nädalal esimese valitsusena maailmas nn homoabielu seaduse, asendades selle homoseksuaalidele mõeldud tsiviilpartnerlusega.

Tegu on väga olulise võiduga, mis kinnitab, et abielu tähenduse radikaalne õiguslik moonutamine on võimalik ümber pöörata ning et ühiskondlikud protsessid ei pea kulgema ettemääratult vaid moraalse lagunemise ja kultuurilise allakäigu suunal.

Kirjutasin sellest lähemalt meie portaalis Objektiiv:

Kõnealune võit on seda olulisem, et Euroopa riikidest tuleb iga päev uudiseid selle kohta, kuidas homoideoloogiline diktatuur laiendab oma haaret ja ahistab aina jõhkramalt normaalsete kõlbeliste veendumustega inimesi.
Siin on vaid mõned näited viimasest nädalast:

Juhtiv Briti kirjastaja paiskab koolidesse LGBT-näidetega õpikud

Hispaania seadus surub katoliiklikele koolidele ja peredele karistuste ähvardusel peale LGBT-doktriini

Iiri valitsus katoliiklikele abielunõustajatele: teenindate ka LGBT-kogukonda või kaotate riikliku rahastuse

Need uudised näitavad kõik ühte asja – nimelt seda, kui totaalselt valelik on homoaktivistide jutt sellest, kuidas homoideoloogia ühiskonnale pealesurumine ei mõjuta kellegi teise kui homoseksuaalide õigusi ja vabadusi.
Tõde on risti vastupidine: mida aeg edasi, seda selgemalt nähtub, et ilmselt on kogu homoideoloogiline projekt võetud ette suuresti just nimelt sõnavabaduse, veendumustevabaduse, südametunnistusevabaduse ja usuvabaduse mahasurumiseks ning ideoloogilise diktatuuri kehtestamiseks.
Nii ei ole küsimus üldsegi mitte ainult abielus, perekonnas ja homoseksuaalstes suhetes, vaid tunduvalt laiemas võitluses elementaarste kodanikuõiguste ja vabaduste pärast.

Selle taustal on Bermuudas toimunu väga julgustav, kinnitades et kui inimesed ei kaota lootust ning seisavad vankumatult oma veendumuste kaitsel, siis on võimalik nende õiguste ja vabaduste ning normaalse kõlbelise tunnetuse vastu suunatud ideoloogilised rünnakud tagasi tõrjuda.
Hoiame neil protsessidel meie portaalis Objektiiv pidevalt silma peal. Teie omalt poolt saate meie tööle kaasa aidata muu hulgas sellega, kui jagate temaatilisi uudiseid oma sõprade ja tuttavatega.
Töötame parasjagu ka Objektiivi uudiskirja käivitamise nimel, et kõige olulisemad uudised jõuaksid kord nädalas e-kirja teel meie sihtasutuse toetajateni.

Ühtlasi teeme juba pikemat aega ettevalmistusi, et hakata käesoleva aasta vältel koondama laiahaardelist rahvaliikumist abielu mõistele põhiseadusliku kaitse taotlemiseks mehe ja naise liiduna.
Aga sellest kirjutan Teile peagi lähemalt.

Siiralt tervitades
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP