RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. veebruar 2018

Tamara Jegorov: “esmakordselt 100 aasta jooksul ei peeta seekord Brüsselis Eesti Vabariigi aastapäeva!”

Esmakordselt 100 aasta jooksul ei peeta seekord Brüsselis Eesti Vabariigi aastapäeva.(Okupatsiooni ajal korraldas neid pidusid igal aastal Eestit esindanud Eesti Selts Belgias ja peale taasiseseisvumist EV Suursaatkond Brüsselis. Viimati käisin kutsega EV 95.aastapäeval endises TV-hoones korraldatud suurel kontserdil ja vastuvôtul.)
 
Helistasin eile EV suursaatkonda ja avaldasin imestust, et pole siiani kutset saanud ega ka mingit infot näinud aastapäevapeo kohta. Sain sealt vastuseks: “TOIMUVAD VAID ASUTUSE SISESED ÜRITUSED, KUHU BELGIAS ELAVAID EESTLASI EI KUTSUTA.”
Vastasin seepeale,et meid väliseestlasi on veel vaid 10 ringis alles – kôik teised on vahepeal juba surnud – ning et paneb imestama, et omal ajal Eesti vabaduse eest vôidelnud pensionäridele pole enam kohta just juubeliaastapäeval.
KURB,ET EESTI VABARIIGIST ON SAANUD ÜKS UUE GENERATSIOONI KINNINE ASUTUS, KUS KINNISTE USTE TAGA PEETAKSE PIDUSID RAHVA RAHADEST ILMA RAHVATA, KELLELT OODATAKSE VAID SUU KINNI HOIDMIST!

Allikas: https://pagulaskriis.ee/tamara-jegorov-esmakordselt-100-aasta-jooksul-ei-peeta-seekord-brusselis-eesti-vabariigi-aastapaeva/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP