RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. veebruar 2018

MATTI ILVES: KADUNUD PÕLVKOND EUROOPA LIIDUS

Pilt: Noorte protest

IMF maalib sünge pildi Euroopa noortest, madalad sissetulekud ja kõrge tööpuudus. ELi sissetulekute erinevus noorte ja vanade vahel laieneb üha edasi teatas IMFi uuring.
Sellest hoiatas Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) juht Christine Lagarde, seoses uurimusega "Peatatud unistused: ebavõrdsus ja vaesus põlvkondade vahel Euroopas." Sellega seoses on oht, et terve põlvkonna sissetulekud kunagi ei suurene, ega muutu võrdseks vanade, töökogemustega töötegijatega.

Selline tulu vahe, võib tekitada pikaajalist töötust ja üldse töökohtade kadumist, hoiatas Lagarde. Kuna noortel on vähem võimalusi leida tööd, sest neil on vähem kogemusi tööturul ja see on noortele väga raske. Sisuliselt on neil hiljem võimatu toibuda ja jätkata normaalst karjääri.

Soovitatud on Saksamaale kasutada struktuurset kutseõpet, et noored hoida püsivalt tööturul. IMF juht soovitas ka maksude programmi rahastamist noortele, aga juba praegu on näiteks pärandimaks madalam kui oli 1970. aastal. See ei oleks ühe vanuserühma vastandamine teise vastu ja ehitades üles majandust, mis toob kasu noortele, annaks tugeva aluse kõigile.

Kasutatud allikas: https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2018/01/24/iwf-junge-europaeer-gehoeren-verlorener-generation/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP