RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. veebruar 2018

Saksa naised astuvad välja migrantide poolt kordasaadetud seksuaalvägivalla vastu

Saksa naised käivitasid hiljuti kampaania, mille eesmärgiks on paljastada massiimmigratsiooni tagajärjel kasvanud naiste vastast vägivalda.

Kampaania, mille nimi on #120db (120 Decibel) annab naistele võimaluse avalikustada nende kallal tarvitatud füüsilist või seksuaalset vägivalda, mis on otseselt seotud massilise immigratsiooni tagajärgedega.

Sel nädalal tuli kampaaniat vedav grupp avalikkuse ette videoga, milles mitmed grupi liikmed loevad ette hiljuti asüülitaotlejate vägivalla ohvriks langenute nimesid.
Naised videos mainivad hiljutist juhtumit Mia nimelise noore neiuga, kelle pussitas surnuks tema endine, asüülitaotlejast poiss-sõber, samuti nimetatakse Maria Ladenburgerit, kes vägistati ja tapeti migrantide poolt, kes olid varem valetanud, et on alaealised.

„Nemad võiksid olla mina ja mina võiksin olla nemad,“ ütlevad naised videos. „Ründajad on igal pool – kui me läheme parki jooksma, kui me tuleme töölt koju, kui me ootame bussi. Me ei ole kaitstud, sest teie ei kaitse meid.“
Naised süüdistavad massiimmigratsiooni ja seda, et piire ei kontrollita, et ametnikel puudub igasugune aimdus, kes riiki sisenevad ning et nad keelduvad deporteerimast kurjategijaid. 2017. aastal vähenes deporteeritavate arv, ehkki kantsler Merkel lubas 2016. aasta lõpus lasta deporteerida 100 000 eitava vastuse saanud asüülitaotlejat.

„Teie immigratsioonipoliitika tõttu seisame me peagi silmitsi suure hulga noorte meestega, kes tulevad siia primitiivsetest ühiskondadest, kus naistel ei ole mingeid õigusi,“ ütleb üks naistest videos.

Grupp kutsub Euroopa naisi üles astuma vastu massiimmigratsioonile, lubades ka ise tegutseda ja nimetades #120db liikumist tõeliseks #MeToo liikumiseks. Liikumine on saanud Twitteris juba palju toetavat tagasisidet, kuid muidugi ka kriitikat. Üks kritiseerija, Saksa naine, nimetab liikumist „etnoseksismiks“.

Allikas: Breitbart
Refereeris Triin van Doorslaer

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/saksa-naised-astuvad-valja-migrantide-poolt-kordasaadetud-seksuaalvagivalla-vastu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP