RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 16. veebruar 2018

MATTI ILVES: HARIDUSE PIDEVAST ALLAKÄIGUST

Haridus Euroopa Liidus käib pidevalt alla. Eesti on olnud mitmetes haridustaset näidanud edetabelites küllalt kõrgel kohal ja see on meie ametnikud pannud rõõmustama, kuid seda ei ole enam kauaks.
Sest meie haridus on seni põhinenud wabariigi ja ka NSVL (üks väheseid asju, mis ei olnud okupatsiooni ajal üldse halb, väljaarvatud vaid läbinähtav propaganda)  haridustasemetele, kuid nüüd näib, et sellega tehakse kiire lõpp.

Haridust pidevalt hävitatakse ja seda tehakse täiesti teadlikult, nii toimub ka meie suundumine "euroopaliku, vaba ja suurepärase haridustaseme poole"!
Lääne koolisüsteemist olen kirjutanud siin, lugege kindlasti: http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2013/06/matti-ilves-laane-koolisusteemi.html

Tõeliselt üllatas mind aga seisukoht, et kõrghariduse võib saada ka ilma keskharidust omamata! "Eesti Päevalehes" mainiti, et "Haridus- ja teadusministeeriumi Tallinna kontorisse kogunesid ... Eesti teadlaste, üliõpilaste ja ülikoolide esindajad, et kokku leppida, kuidas jõutakse suveks uue kõrgharidusseadustiku valmiskirjutamiseni. Ühe põhimõttelise muudatusena, mis võib hakata tulevasi üliõpilasi mõjutama, on seaduse väljatöötamiskavatsuses nimetatud võimalust, et ülikoolidesse võiks õppima pääseda ka keskharidust tõendava dokumendita."
Tõsi, öeldi siiski, et seda tehtaks vaid erandkorras. Aga, mis on alguses vaid erandkorras, on tegelikult varsti täiesti tavaline.

Nüüd on haridusest sõna võtnud minister Reps, kes ei välista koduste ülesannete kaotamist koolilastele. Samuti räägib haridusest ka meie segane globalistist president Kersti Kaljulaid nii: "Mulle tundub, et osa asju, mida me koolis õpetame, ei ole üldse enam vajalikud." Vaat nii!
Eestlatele oleks parem, et määratud ja E. Liidust saadetud raamatupidajast president tõesti vaikiks, sest tulevad ju Kaljulaidi suust ainult lollused ja ühtegi tarka mõtet ma kahjuks ei ole kuulnud-märganud.

Pole viga, ehk elame selle hullumeelse aja ka kuidagi siiski üle (EL peaks varsti lagunema), nagu meie väike ja kange rahvas on ajaloos ikka teinud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP