RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 2. märts 2018

Aafrika köök Euroopas: Pariisi eeslinnas arreteeriti kolm inimsööjast mustanahalist

Pärast Maserata sündmusi Itaalias, kus nigeerlane tappis ja tükeldas kauni noore itaallanna, tuleb Lääne-Euroopas üha enam sõnumeid selle kohta, kuidas Euroopasse koliv Must Aafrika toob kaasa oma võikad kombed.
Breitbart vahendab, et Pariisi eeslinnas Clichy-sous-Bois’s arreteeriti kolm aafriklast, kes ründasid üht meest, hammustasid teda näost ja sõid seejärel hammustatud inimlihatükid ära.

Clichy-sous-Bois on tuntud sellepoolest, et seal elab väga palju migrante ja ka kolm arreteeritud meest on pärit Aafrikast, Roheneemesaartelt. Ülemöödunud nädala pühapäeval ründasid nad üht tänaval jalutanud meest, hammustades tükke tema kõrvast ja alahuulest. Ohvril õnnestus ründajatele vastu hakata ning üht neist ka haavata, kohe seejärel saabus ka politsei, kes aafriklased arreteeris.

Clichy-sous-Bois on niinimetatud no-go-tsoon ja üks kõige halvema mainega Pariisi eeslinnu. 2005. aastal toimusid seal massilised tänavarahutused ja sellest ajast saadik, seoses Prantsusmaal kasvava islamiäärmuslusega, on tänavarahutused muutunud tsoonis tavapäraseks. Ka paljud teised Seine-Saint-Denis piirkonna eeslinnad on kuulutatud kõrge kuritegevuse tõttu no-go-tsoonideks. Mõnel pool on olukord muutunud lausa nii ohtlikuks, et näiteks kullerteenuseid osutav ettevõtte Chronopost on keeldunud teatud piirkondade teenindamise.

Üle kogu riigi kasvab pidevalt juhuslike rünnakute ehk violences gratuites’de arv, mõningaste andmete kohaselt toimub päevas vähemalt 700-800 juhuslikku rünnakut. Nii näiteks pussitas kurjategija möödunud nädalal ühes immigrantidega tihedalt asustatud Pariisi linnaosas kuut inimest.

Allikas: Breitbart, tõlkis Triin van Doorslaer

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/aafrika-kook-euroopas-pariisi-eeslinnas-arreteeriti-kolm-inimsoojast-mustanahalist/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP