RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. märts 2018

Veebruarikuu "Rahvuslik Teataja"

Veebruaris ilmus „Rahvusliku Teataja” veebruarinumber. Ülekoormuse tõttu polnud siis võimalust numbrit rahvuslane.blogspot.com lugejatele tutvustada.

„Rahvuslik Teataja” on paberkandjal igakuiselt ilmuv parteipoliitiliselt sõltumatu ühiskondlik-poliitilise alternatiivmeedia väljaanne. Alates 2015.a algusest ilmub kaheteistkümnel A3 leheküljel. Ühes lehenumbris on keskmiselt 25-30 erinevat artiklit nii päevakajalistel kui majanduslikel teemadel. Kodulehel: rahvuslikteataja.ee on esitatud viimaste lehenumbrite esimesed leheküljed, kust võib leida iga numbri lühikese sisukokkuvõtte. Enama huvi korral saab „Rahvuslikku Teatajat” tellida toimetuselt: stuvsta@hot.ee, kui see ei õnnestu siis helistada: 51 903 374 või kirjutada HATTO/78201 VELISE. Sama soovi ja ka teiste küsimustega võib ühendust võtta meie levijuhtidega:


Tallinnas: Johanna Ranne, telefon: 59 037 103, meil: armane@gmail.com;
Pärnus: Isabell Maripuu, telefon: 50 84 137, meil: isabell@mmeedia.ee
Tartus: Meelis Kaldalu: meelis@tartu1000.ee

TELLIJATE NIMEKIRJA EI OLE ARVUTIS. NIMEKIRJA TEAB AINULT TOIMETUS. LEHT SAADETAKSE TELLIJATELE ÜMBRIKUS.
______________
Juhtkiri

 Veebruar oli vanadel roomlastel selline kummaline „tagavarakuu“. Nad kasutasid algselt kuukalendrit, aga kuutsükkel on päikese omast kaks nädalat lühem (12 päeva). Teisisõnu: kuufaaside järgi aega määrates tuleb aasta kaks nädalat lühem ja kahe aasta pärast on kalender vähemalt 24 päeva paigast ära. Veebruarikuu oligi see, kuhu päevi juurde pandi. Muideks, sõna „kalender“ tuleb ladinakeelsest sõnast „calendae“ (sõna on mitmuses), millele on eesti keeles vaste olemas – kalendid ning tähendavad kuu esimesi päevi peale kuuloomist.

24. jaanuaril paljastas Mart Helme, et salateenistused sekkusid Eesti suurde poliitikasse – presidendivalimistesse. Sellest esimesel leheküljel. Ilmselt ei sekku salateenistused esimest korda ja mitte ainult presidendivalimistesse. Ei saa välistada, et evalimistel nad hääletavadki. Valijad arvavad või õigemini e-valijad arvavad, et nemad hääletavad, aga tegelikult hääletab salamaailm ja salateenistused. Sellepärast on e-valimised  nendele nii hirmus tähtsad, mida ei tohi isegi kritiseerida. Lisaks veel: oi,oi, kui usaldusväärsed! Tegelikult pole vaja neil usaldusväärsed ollagi, e-valimised on ilmselgelt seadusevastased. Praeguse Eesti põhiseaduse järgi peavad valimised toimuma ühelainsal päeval – märtsikuu esimesel pühapäeval ja seda ilmselt ainult valimisjaoskonnas. Nii ei ole meil Eestis olnud seaduslikku Riigikogu, valitsust, presidenti ja muid pulki juba teab-mis-ajast alates. Meil ei ole olnud teab-mis-ajast alates üldse seaduslikku riigivõimu.

Salamaailm ainult rõõmustab – on selline vahva lollidemaa, kus nad omi trikke saavad teha. Oleksid vaid teised ka sellised lollidemaad. Nad saadavad veel eestlased-lollikesed teistele soovitama, et hakake ka e-hääletama – hakake ka lollidemaaks. Viimati käidi vist selle e-jutuga lätlastele pähe istumas. Lätlased ütlesid muidugi viisakalt ära. Piinlik on! Olen täiesti kindel – inimeste maailm pole kunagi varem nii SALAjane olnud kui praegult: SALAteenistused, SALAseltsid, SALAkokkulepped, SALAklauslid, SALAprotokollid, SALAnimekirjad (ei anta kunagi võimalust eetris esineda), SALApoliitika (MRP), SALAkogunemised (? la bilderbergid), SALAvanded, SALAmärgid, SALAplaanid ja SALArituaalid, SALAarmeed (vt Daniele Ganseri raamatu pealkiri), SALAsõjad, SALAmõrtsukad ja SALAmõrvad (nagu oleks jäänud auto alla, kukkus trepist alla jne). Ilmselt on selge – SALAmaailm ei tule kuidagi viisi kasuks siinkirjutajale ega neile, kes neid ridu loevad. Inimühiskonnas peaks kõigile teada ja näha olema, kuidas loodud väärtus ja võim, mis seda väärtust jagab – jagunevad. Kes sellest salamaailmast üritab teistele rääkida, on korrapealt „vandenõuteoreetik“, ehk natuke imelik, kergelt ogar, keda ei maksa kuulata ega uskuda.

Sinnajuurde kinnitatake kohe: „Mingit vandenõud ei ole olemas“. SALAmaailma ei ole olemas! Ja seda ei tee keegi muu, kui seesama SALAteenistuste kontrollitud peavoolumeedia. 11. leheküljel leiab lugeja 9. osa „Terroritegusid panevad toime võimud ise“. Neist lugudest tulebki välja, et see ongi SALAmaailm, kes sellel alal tegutseb. Mis alal? Terrorismi alal ikka. Tänu SALAmaailmale oleme saanud kõik halvema ja ebaturvalisema maailma. 3. veebruaril tuli Raikkülas kokku Maakogu Asutav kogu. Sellest samuti esimesel ja kuuendal leheküljel. See on huvitav areng. Siinkirjutaja tegi juba vist kümme aastat tagasi ettepaneku, et Eestiski võiks olla Veneetsia Vabariigi Suure Nõukogu sarnane ühiskonna korralduse liik (võõrk institutsioon). Katsed  üheskoos enda eest seista on sumbunud siiani arukuse ja koostöövõime puudusse. Annaks Kõigevägevam, et seekord nii ei läheks!

Eesti suurim murekoht pole, et metsloomad metsas üksteist murravad, vaid seadusliku riigivõimu puudumine ja praegune ebaseaduslik riigivõim teeb Eesti ja eestlaste suhtes vaenulikke otsuseid. Siinkirjutaja näeks omas vaimusilmas Maakogus Mart Raukast, Einar Laignat, Tiit Madissoni, Ülo Vooglaidu, Heiki Kortspärna, Margus Lepat, Sven Kivisildnikku, Vello Leidot ja Mart Niklust (viimatimainitust tuleb juttu kaheksandal leheküljel) ja muidugi ka teisi. Üks soovitus Maakogule veel: ükskõik, millega tegelete, lugege selle kohta vähemalt üks raamat läbi! Maailma rubriigis (lk 11) on teemaks 18-aastase kaunitari Pamela Mastropietro vägistamine ja viimastel andmetel elusalt tükeldamine neegrite poolt, kellest kaks on vahi alla võetud. Õõvastav vahejuhtum leidis aset Itaalias. Kolmandalt leheküljelt leiab lugeja Tiit Madissoni järjejutu (nagu alati) juudi revolutsionääridest, kes meie maailma tahavad teiseks teha. Viiendal leheküljel on Einar Eilandi muhe kirjatöö meie praegusest olukorrast. Kogu lehes palju muud huvitavat!
                                 
Head lugemist!
Soovib „Rahvusliku Teataja“ toimetaja JAAN HATTO
     13. ja 17. veebruaril 2018 Velisel

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP