RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. märts 2018

Aldo Roomere: Riigi haige prassimine stiilis "pidu katku ajal peab käima pilvini!"

Kui lõpetada meie laristu (valitsus, president, riigikogu, kõikvõimalikud nõunikud, soovolinikud ja muud täiesti tarbetud ja mõttetud ametid) haige prassimine stiilis "pidu katku ajal peab käima pilvini!", siis suudaks riik hoida eelarve tasakaalus, hoolida oma kodanikest ja tagada neile inimväärne elu.

Need, kes ise ei tooda mitte kõige kirbusitavähematki kasulikku, vaid ainult kiidavad iseennast ja oma kokkukeeratud lollusi, mida nad ise kõlavalt seadusteks nimetavad, ei tohiks enam kunagi saada mingile ametikohale, mis on seotud vastutusega, sest nad pole ju mitte kunagi mitte millegi eest vastutanud! Luud kätte ja tänavat pühkima, endine nõunik piitsaga valvama, et ikka pühitud oleks! Kirka kaenlasse ja kaevandusse põlevkivi purustama 12 tundi päevas! Labidas lõugade vahele ja kraavi kaevama! Ja kui keelduvad, siis üksikkongi vee ja leiva peale, kuni ise tööd manguma hakkavad! Aga selle tulemuse saavutamiseks tuleb praegune kondiüdini korrumpeerunud kohtuvõim laiali peksta ja asendada ausa masinavärgiga.
Tuleks moodustada RAHVA VANDEKOHUS, kuhu valitakse iga erineva juhtumi tarbeks 12 erinevat vandemeest, kes on tuttavad antud kaasuse iseloomu ja faktidega. Kuna kõik senised valitsuse koosseisud, neid lömitades teenivad ametnikud, ka 2 viimast presidenti on sisuliselt kuritegeliku maffia eriti aktiivsed tegevliikmed, siis kuuluvad nad kõik ühiskonnast isoleerimisele ja sunnitööle saatmisele.

Oh unistusi, kuramuse ilus, aga enne peame sellest solgiaugust nimega euroopa liit välja saama!

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP