RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 5. märts 2018

Mis on sinust saanud, mu Eestimaa?

President Kersti Kaljulaid autasustab endist peaministrit Taavi Rõivast. Foto: Scanpix

Meeletult raske ja kurb on jälgida, kuidas Eestis kaob lausa silmnähtavalt terve mõistus ja inimväärikus, asendudes kiiresti totruse, põhimõttelageduse, orjameelsuse ja ülbusega, mõtiskleb ajakirjanik ja rahvuslane Jüri Kukk.

Meeletult raske ja kurb on jälgida, kuidas Eestis kaob lausa silmnähtavalt terve mõistus ja inimväärikus, asendudes kiiresti totruse, põhimõttelageduse, orjameelsuse ja ülbusega. Ilmselt on see kogu Lääne ühiskonna viga – ega Rootsit ilmaasjata juba Absurdistaniks nimetata, ta kipub seljatama isegi meie idanaabrit “Võimalik vaid Venemaal” võtmes. Kas asi on tänases maailma ülikiires elutempos, mis juhmistab terve talupojamõistuse sama kiiresti kui uusim nutitelefon Inimõiguste Keskuse värske pealekaebamisäpi ette toob? Ei tea, aga idiootsustega tullakse üha enam lausa võimuladviku tasemel lagedale, kusjuures asjaosalised peavad ennast veel erilisteks tarkpeadeks. Ja kui tegu polegi totrusega, siis on kindlasti selle asemel piiritu vastutustundetus, ülbus ja meeletusuur ego upitamine.

Ma ei räägigi enam pagulaskriisi saabudes võimu tipptasemel räägitud õnnistustest, mida toovat pagulased, samas kui massiimmigratsiooni tagajärjed ja võõraste tahtmatus ühiskonda sulanduda karjuvad juba 50 aastat Lasnamäe ja Ida-Virumaa näidete varal näkku, saades Molenbeeki ja Bataclani näol tõestusi pidevalt juurde. Võimurid käituvad lausa igal sammul ebaadekvaatselt — näiteks käis peaminister Jüri Ratas kevadel kaubanduskeskuses vähiravifondile sularahaannetusi kogumas. Pealtnäha ilus algatus, aga kui süveneda sisusse, siis tahaks appi karjuda – riigi teine mees (arvestades presidendi sümboolset rolli, lausa esimene) küsib inimeste käest haigetele sularaha, kui tema juhtida on kogu riik, kus tema saaks sajas erinevas kohas peaministri rolli täites nendele haigetele sada korda suuremat kasu tuua. Või arvas valitsusjuht, et teda peetakse rahvameheks, kui ta käe pikalt välja sirutab? Olen kindel, et suur osa inimestest tahtnuks talle karjuda – mine oma kabinetti, mees, ja pane Haigekassa õigesti tööle! Või too alkorahad Lätist oma riigieelarvesse, mitte ära kerja niigi hädas inimestelt!

Mida arvas võimuladvik veel eelmisel nädalal, kui tõstis Haigekassa uue juhi palka? Kas nad tõesti ei vaadanud enne “Pealtnägijat” ega lugenud lehtedest Eesti rahva poolt väikesele vähihaigele tüdrukule annetatud hiigelsummast? Riik ei suuda lapse elu Haigekassa kaudu päästa, kuid tõstab sellesama asutuse juhi palka, samal ajal kui lihtinimesed annavad tüdrukukesele oma piskust elatisest annetades elulootust? Kas tõesti näen vaid mina selles momendis meeletut ebaeetilisust ja moraalitust? Või on asi võimurite piiritus ülbuses, kus rahva arvamusest on juba täiesti ükskõik ja neile võib ka otse näkku naerda?
Igasugune lugupidamine peaministri vastu kaob ka siis, kui vaadata meedias avaldatud pilte, mis on tehtud tema ja Euroopa Komisjoni presidendi Jean-Claude Junckeri kohtumiselt – need ei ole võrdsete kohtumise, peremehe ja külalise vestluse pildid. Igal pildil paistavad selgelt silma üleolev peremees ja alandlikult koogutav sulane, isand ja vasall. Kuhu on jäänud ühe rahva liidri väärikus? Miks ei seisa ta oma maa huvide eest, vaid on taganenud kõigest, mille eest lubas võidelda võimust eemal olles?

Hea meel on tõdeda, et leidub veel inimesi, kelle mõistus pole orjameelsuses ja poliitkorrektsuses juhmistunud. Igor Gräzin võttis Riigikogu kõnetoolist ette seadusandlikus kogus lokkava variserlikkuse ja kahepalgelisuse, mis ilmneb eriti selgelt sotside ridades. Linnar Priimägi aga naeruvääristas saates “Hommik Anuga” täieliku mõistusevastasuseni jõudnud poliitkorrektsust, märkides ära ka flaierijagajast üleöö peaministri rolli jõudnud Taavi Rõivase mentaliteeti kogu tema valitsemisajal – see on ennast ülitargaks pidava teismelise suhtumine. Kes on üldse praeguseid valitsejaid õpetanud, kui neil pole vähimalgi määral vastutustunnet? Euroopa Kontrollikotta kandideerinud Juhan Partsi süüdistati põlevkiviprojektide ebaõnnestumises, praamihangete põrumises, Estonian Airi pankrotis ja paljudes muudes hädades, too aga laiutas vaid käsi: “Pole süüdi, see lihtsalt juhtus!” ja läkski suurte eurorahade peale elama. Kõige selle krooniks võiks veel välja tuua EAS-i ehk Eesti Aferistide Seltsi, nagu irvhambad seda juba nimetavad – sihtasutus kolistab ühest afäärist teise, aga keegi midagi ette ei võta! Rail Balticu tasuvusuuringutes on tohutud küsitavused, aga kõik läheb vanaviisi edasi. Kõiki lauslollusi ja korruptsioonimaigulisi sigadusi välja tuues võiks neid viimsepäeva laupäevani kirja panema jäädagi, nagu kõlas köster Julk-Jüri ütlus!

Tagasi tulles terve mõistuse defitsiidi juurde, peaks nentima, et terve Eesti ühiskond, välja arvatud ehk EKRE ja SAPTK ümber koondunud inimesed, on kaotanud enesealalhoiuinstikti ja ellujäämistahte. Kindlasti toob immigrantide sissevool lisaks islamiterrorismile kaasa ohtralt olmekonflikte – on ju täiesti arusaadav, et mida rohkem on kõikvõimalikes nüanssides üksteisest erinevaid inimesi, seda rohkem tuleb arusaamatusi ka kõige lihtsamal tasemel, kasvõi ühest sealihatükist. Inimeste igapäevaelu muutub järsult pingelisemaks, pisikestegi arusaamatuste kuhjumine lisab kõigile stressi. Eestlaste jaoks on näiteks Lasnamäe juba ammugi no-go-tsoon, kuhu keegi elama ei lähe – ikkagi ei mõtle keegi, et süürlaste, iraaklaste, neegrite ja paljude teiste lisandudes võimegi hakata elama keskkonnas, kus eesti keelega pole midagi teha, kus eesti rahvustoidu tegemiseks pole toorainet saada, kus emakeelset laulu saad laulda vaid kodus, sest mujal kõlavad teiste omad üle… Sel suvel Lõuna-Eestist Tallinnasse kolides olin üllatunud, kui tugevalt pealinnas vene keel eesti keelest üle käib ja inglise keel on kohe kannul. Pole kahtlustki, et peagi järgnevad araabia keel ja minareti tipust palvusele kutsuva muezzini hüüd! Kas selline kõige endale omase, isamaa, emakeele ja oma kultuuri käest andmine pole mitte orjameelsus? Isegi “oma rahvust maha salata, sama ränk on nagu orjaks müüa end…” laulnud Ivo Linna on vait jäänud. “Riigiema” Kersti Kaljulaid, kes peaks rahvas virgena hoidma, puistab hoopis igale poole uinutavat multikultuursuse mürki, et orjauni veelgi sügavamaks muutuks… Tänan Sind, Tõnis Mägi, et Sinagi veel “Koitu” hääles hoiad!

Viimase küsimusena küsiksin ma asjalikelt Eesti meestelt ühe päris intiimse küsimuse — mis on teiega juhtunud, et te ei hinda enam Eesti naiste võlusid, nende huuli, rindu ja üsa, vaid lähete kaasa homoagenda ülistamisega ning vahite teiste meeste kubet? Mis on sinust saanud, Eestimaa, kes sa kunagi olid mõistlik ja mehemeelne? Kas tõesti orjaturg, kus müüakse kõike ja kõiki…

Allikas: http://objektiiv.ee/mis-sinust-saanud-mu-eestimaa/

5 kommentaari:

Peeter 5. märts 2018, kell 20:46  

Ma arvan,et ÜLIMALT ÕIGE,ASJALIK JA PÄEVAKOHANE jutt.See on juba olnud,peaksime midagi ette võtma,et tulevik ei oleks nii tume kui kirjas välja toodud.Parim võimalus selleks on valimised kuid need on kahjuks kaugel veel.

HXM. 6. märts 2018, kell 00:15  

Pole uut hullu, riik püsib seni, kuni valijate enamus on kõrgeima võimu kandjad, kes jagavad "asju", võimu ja valitsevad ennast. Terves kehas terve vaim. Enamuse vaikival nõusolekul kaob ajutine pinnavirvendus ja kõik "asjad" loksuvad niikuinii õigesse paika - ajalukku. Kui enamus kohalikest kodanikest ja elanikest mäletavad minevikku, siis oskavad nad lugeda, tõlkida ja mõista võõrkeelseid sõnu nagu "pervert" - eesti keelde. Häbi olgu sel, kes seejuures halvasti mõtles.
Mõni EV kodanik käivitus nagu alati, kohati selleks, et kasutada esimesena talle antud inimõigust, sõna - ja usuvabadust ning solvumise õigust. Kes proovideta rolli Maal vastu võtmud, see peab käituma stsenaariumi järgi. Nii on elu suhteliselt reaalne ja kohati jäävad taevast Eestimaale appi kutsutud vabatahlikena niikuinii õndsaks saamiseni oma lipu alla - Suhteliselt koleilusa elu märki näitama. Laulurahvas kiidab, naerab ja laulab ikka - Jumal hoia ts.... - HerManni või ime lippu.

Tiiu 6. märts 2018, kell 09:41  

Kukk on valelik nagu alati, sest eriti ohtlikud on pooltõed:

esiteks lasnamäel elab eestlasi palju;
teiseks islamiterrorism on loodud, rahastatud ja relvastatud lääne poolt, nii et meie, kes me orjalikult kuuletume läänele, toetame ka terrorismi ning teiste riikide hävitamist ja saeme muidugi tänu rahaahnetele oksa (Eestimaad), millel ise istume. Lääs on oma kolonialismiga jõudnud taas etappi, kus talle on vaja uusi kolooniaid ja sõdu, et endisel tasemel parasiidina püsida.

HXM. 6. märts 2018, kell 18:37  

Lääne poole kiirustades liikuma hakanud tegelased komistavad võtmeisikutena, soost ja rahvusest sõltumata nagu alati, ise kangeid sooneutraalseid vabadusvõitlejaid mängides, ühe ja sama "asja" otsa. Nii on elu Maal eriti huvitav, kui poliitikud räägivad täiskasvanud maalastele õudusjutte, mida nad helge tuleviku unenäost mäletavad. Miks kiirustajad proovideta rolli vastu võtnud on, seda artistidena taidlejad ise ei ütle - hoiavad nagu saladust, mis unistusena on teistele õnnetusehunnikuna niikuinii näha nagu globaalne pildimägi minevikust. Kas saab uskuda Bildenbergi burgereid, põrgus pakutavaid präänikuid või armulaua küpseid, kui veest tehtud vein pole ka siidrina pähe hakanud. Liputajaid on nähtud, aga miks ja millega valitud rahvas, valitsejate rollis iseennast mängides tahavad vaimaid ametlikke artiste, ise neid ahvides ületrumbata. Mis masti on trump ja kelle käes see mängupõrgus võidu tagab. Pokker pole papist poiste koht - jokkeritele pilves meeldiv kurs, OZ ega SOS nurgas kuiv ja mugav positsioon. Aga eks iga konn istub ikka oma mätta otsast asja nähes seni, kuni Kuu peale saadetakse - pioneeridena laagrisse nagu AI´äm Ee-rikasse riiki. Oh Kas tasub minna USofAsse või istuda UFO-sse, kui juhtimine pole ehituse käigus kive veeretades PR-aktiliselt ega de facto selgeks saanud. Palju pritsivad 21. sajandil võrgu silma kinnijäänud kaamelid tasuta t@ti ja ajavad jutupaunikud energiat seaduslikult kulutades, oma jura valesse auku. De jure ja jokk, nagu saksa ajal, keegi esimese öö õiguset kasutades oma piitsaga liputaja. Pervert on pervert, vitsa väärt, kui ise naljast aru ei saa, aga naerab niikuinii viimasena nagu alati, mineviku hall vari uue Euroakna kardinal või jälg plekina meeldivast kogemusest, mis saadud linal ja pimedas kinos.
Kes hiirele ütles."Mjäu ja usu, teen, teenin sind ja ostan-kino". Hiljem näitas inimestele uut ja vana kurja aega, hea raha eest.
NiiQUINii SeeBiooPpeRiT.

Unknown 6. märts 2018, kell 21:06  

Jutt jummala õige, aga selle vastu võitlemiseks oleksite pidanud juba vene okupatsiooni, ma mÖtle täielise okupatsiooni ajal endale naise või mehe leidnud olema , kellega kööktoas neli viis last minimaalselt valmis meisterdada. On ju selge, et NLKP liikmed grääzinid, lauristinid, veidemuinnid ei ole ju mingid EW taastajad. Ma loodan jummmmala eest, et keegi grääzini sugune ei oota puutinit presidendiks ja antoon vainat tema asjadevalitsejaks. Niisiis need karvased on samasugused eedik savisaare ahvijad, kes mutserdavad heal juhul mingit ENSV klooni. Lasnamäe oligi ehitatud selleks, et eestlust lõplikult tappa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP