RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 16. märts 2018

MATTI ILVES: VLADIMIR PUTIN JUUDISKANDAALIS

Venemaa president Vladimir Putin on sattunud tõsisesse skandaali juutidega. Nimelt ütles president Putin NBC intervjuus Megyn Kelly´ile, et juudid võisid olla süüdi väidetavas Venemaa sekkumises 2016. aasta USA presidendivalimistesse.

Putin tegelikult ütles, et keegi tahab teha Venemaad vastutavaks sekkumises valimistesse: "Võib-olla nad ei ole isegi venelased, vaid ukrainlased, tatarlased või juudid, kuidas on neil vene kodakondsusega, seda tuleks muidugi kontrollida."
Kuid juutidele piisas täielikult täielikult sellest, et neid juleti mainida teiste rahvaste kõrval skandaali ülespuhumiseks.

Muidugi sai oma osa kohe ka Donald Trump. Demokraadid olid teda kiired süüdistama, senaator Richard Blumenthal (D-CT) küsis hiljuti: "Miks nüüd Trump vaikib?"
Kohe lõi skandaalis kaasa ka Ameerika Juudi Komitee ja Network Uudistes nõudis selliste kommentaaride kohest selgitamist lausa esimesel võimalusel. Sellised väljaütlemised pidid olema jubedalt sarnased "Siioni tarkade protokollidega", mis pidavat olema venelaste võltsingud, minu arust seda on muidugi raske uskuda. Venemaad asuti ka süüdistama antisemitismis ja seda läbi ajaloo, juba tsaariaegadest alates...

Teatavasti pole nad mingit selgitust saanud.

Kasutatud allikas: http://www.breitbart.com/big-government/2018/03/11/vladimir-putin-suggests-jews-behind-election-interference/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP