RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. märts 2018

MATTI ILVES: RÄPANE POLIITIKA PRANTSUSMAAL

Kahjuks nii see tõesti on. Esimesena hakati vaenama Marine Le Pen´i ja seda juba enne presidendivalimisi. Le Pen´ilt võeti ära saadipuutumatus Euroopa Liidu Parlamendis ja anti ta naeruväärse süüdistusega kohtu alla. Ta levitas vägivalla pilte moslemite kuritegudest, kuigi tegi seda vaid vastuseks "sallivuslaste" rünnakutele.

Nüüd tuleb siis ekspresident Nicolas Sarkozy vahistamine, väidetavalt praeguse presidendi, klobalisti psühhopaat Emmanuel Macroni tahtel, kes vajab just suurt kohtuprotsessi, et näiliselt täita oma valijatele antud lubadus muuta poliitika moraalsemaks. "Postimees: "Endine Prantsusmaa president Nicolas Sarkozy  võeti täna hommikul vahi alla. Allikate kohaselt tuli ekspresident jõuga ülekuulamisele toimetada."
Juurdlus on seotud Sarkozy 2007. aasta valimiskampaaniaga, mida Prantsuse meedia andmete kohaselt võidi finantseerida Liibüa toonase liidri Muammar Gaddafi rahadega.
"Õhtuleht":"Raha saatis talle väidetavalt Liibüa tollane diktaator Muammar Gaddafi. Liibüast tuli teisigi rahasüste. Sarkozy olevat saanud 50 miljonit eurot."

Tõesti, Nicolas Sarkozy (pooleldi mustlane) kohtu alla andmist, kui asi tõest nii kaugele läheb, pean ka mina seda õigeks. Sest Sarkozy kasutas oma valimikampaanias võõrriigi raha ja hiljem reetis oma sõbra Muammar Gaddafi. Sest Sarkozy oli kõige tulisem Liibüa riigi hävitamise ja Gaddafi mõrvamise pooldaja. Nii lootis ta ilmselt, et see Liibüast raha saamine ei tule enam kunagi päevakorrale. Lisaks peab ütlema veel seda, et ka Eesti maksis NATOle osa Liibüa vallutamise-pommitamise kulusid, vähemalt 77 000 eurot, ehk 12 000 000 EEK ja see on võib-olla vaid jäämäe veepealne nähtav osa.
Kuid ka siin ta eksis, sest elus on veel üks Gaddafi poeg. Juba 2011. aastal ütles poeg Saif al-Islam Gaddafi "Euronewsile": "Sarkozy peab Liibüast kampaania rahastuseks saadud raha tagasi maksma. Me finantseerisime tema kampaaniat ja meil on tõendid. Esimene asi mida me nõuame on, et see kloun annab Liibüa inimestele raha tagasi."

Tegelikult tuleks ka uurimine algatada Emmanuel Macroni võimsa valimiskampaania rahastamise kohta, ka siin võib olla mängus välismaine raha lisaks Prantuse pankadest saadud rahasüstidele. Kuidas sai praktiliselt üleriiklikult tundmatu globalist-pangandustegelane (oli lühikest aega ka majandusminister, kus ta millegi erilisega silma ei paistnud, et tuntust koguda) Macron teha niivõrd laiahaardelise valimiskampaania? Pealegi ei olnud Macroni toetamas isegi korralikku suurt parteid, mis oleks tema kampaaniat finantseerinud, vaid ainult kiirustades kokkuklopsitud rühm toetajaid, keda nimetati uhkelt parteiks.

Sellised segased lood on siis praegu Euroopa Liidu ühes juhtriigis Prantsusmaal.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP