RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. märts 2018

MATTI ILVES: PUTIN VALITI 4. KORDA VENEMAA PRESIDENDIKS

Delfi kirjuts valimistulemustest: "Venemaa presidendivalimised võitis ülekaalukalt senine riigipea Vladimir Putin, keda lõplikel andmetel toetas 76,67 protsenti valijaist, teatas keskvalimiskomisjon täna.
Keskvalimiskomisjoni teatel sai teise tulemuse kommunist Pavel Grudinin 11,78 protsendiga ja kolmanda tulemuse liberaaldemokraat Vladimir Žirinovski 5,66 protsendiga häältest. Neljandaks jäi Ksenia Sobtšak 1,68 protsendiga. Kokku oli presidendikandidaate kaheksa.
Valimiskomisjoni teatel osales valimistel 67 protsenti hääleõiguslikest kodanikest.
Neljandat korda presidendiks kandideerinud Putin polnud varem nii suurt häältesaaki saanud. Tema eelmine tippmark 71,9 protsenti pärines 2004. aastast. 2012. aastal hääletas tema poolt 63,6 protsenti valijatest."

Nii, valimised on siis Venemaal toimunud ja üllatusi ei olnud, sest Vladimir Putin sai jälle presidendiks, seekord aga tugeva rekordtulemusega, ligi 77 %. Paistab, et vene rahvas koondus jällegi juhi ümber nendel küllalt rasketel aegadel - sanktsioonid. Nendest kägistavatest (lääneriikide arvates) tingimustest on maa tulnud küllalt edukalt välja ja majandus on hakanud isegi kasvama.
Samuti on rahval veel hästi meeles Jeltsini aegne kaos riigis ja selline aeg oleks venelastele lausa õudusunenäoks.

Putinit reklaamitakse ka kui venelast, kuigi ta on puhas soomeugrilane, ingerlane, sellest lugege siin: http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2017/12/matti-ilves-vladimir-putinist.html
Vene impeeriumi on ikka valitsenud läbi ajaloo tugeva võimuga isikud, varem tsaarid ning Stalin ja nüüd peale üleminekuaega siis Putin. Jäänukimpeeriumi peabki valitsema tugev juht, sest Jeltini valitsusajal ei olnud enam kaugel see aeg, kus ka see oleks lagunenud.
Mis puudutab aga rekordtulemust 77 %, siis Markus Järvi kirjutas Facebookis nii : "Putin on tugev, aga meie Kersti on tugevam. Kui Putinit valis ainult 77% elektoraadist, siis meie Kersti sai pea 81% elektoraadi häältest. Tehke järgi või makske kinni."
Valimised toimusid arvatavasti ka ausamalt kui kunagi varem, sest vaid kommunistid protesteerisid valimistulemuste võltsimiste üle.

Mida aga toob Putini valitsemine kaasa meie osariigile, loodan, et lähitulevikus juba riigile? Arvan, et ei midagi head, kui Vladimir Putin jääb ikka tsaaririigi piiride taastamise juurde.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP