RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. aprill 2019

Arstid annavad nüüd 8-aastastele tüdrukutele testosterooni, väites, et nad on transseksuaalid

SKANDAAL: USA arstid manustavad kooskõlastatult samasooliste lapsevanemate nõusolekul 8-aastastele tüdrukutele testosterooni ehk meessuguhormooni, sest lapsed on valest soost. See on tagajalgedele ajanud teised lapsevanemad, ning nad püüavad lõpetada alaealistele eluohtlikuks osutuv transseksuaalide ravi, teatab The Christian Post teisipäeval.


“Freedom Of Information Act (FOIA) seaduse alusel algatatud juurdluse kohaselt leidsid California endokrinoloog dr Michael Laidlaw ja mõned tema kolleegid, et 2017. aastal alandasid arstid suguhormoonide vanust 13-lt 8-le,” on kirjas raportis.
“Kujutage ette, et 8-aastased tüdrukud manustatakse testosterooni,” räägib teadur Laidlaw. “Nad käivad alles 3. või 4. klassis. See on uskumatu. Aga seda tehakse.”
Paneeliarutelu ajal kirjeldas endokrinoloog üksikasjalikult nende laste meditsiinilist ravi, arvestades, et lapsed on alles segaduses, ega ei tea oma soost eriti midagi, ning esitleti ka arstide Ilana Shereri ja Johanna Olson-Kennedy videoklippe, kus mõlemad ravivad „transseksuaalide” lapsi:
  • Sherer selgitas, et puberteedi blokaatorit antakse lastele vanuses 8 või 9, kui nad on kolmandas või neljandas klassis. Olson-Kennedy teeb 5-aastastele uuringu, mille jaoks ta on saanud 5,7 miljoni dollari riikliku tervishoiuinstituudi stipendiumi ja ühes tema väljaannetest näitab, et tüdrukute puhul on juba 13-aastased mastektoomid ehk rinna eemaldamise operatsioon tehtud. Laidlaw näitas, Olson-Kennedy-t nähakse palju lindil, ning ta sõnab, et  noorukitel on võime otsuseid vastu võtta, muutes oma rindu.
Sooliselt segaduses 13-aastased tüdrukutel eemaldatakse mastektoomia protseduuride abil rinnad ja tüdrukud kellest on saanud poisid, kes on 17-aastased, siirdatakse peenis. Hormoonravi läbi teinud laps kaotab tulevikus täielikult seksuaalse mõnu tunnetuse.
Laidlaw tsiteeris TLC-i “I am Jazz” tähte Jazz Jennings, kes on meessoost transseksuaal, pole väidetavalt kunagi kogenud orgasmi ja seda just puberteedi eas manustatud ravimite tõttu, sõnas endokrinoloog.
“Kogu see süsteem on laste peal katsete tegemine,” kinnitas Laidlaw. “Me ignoreerime vastukajalisi arvamusi ja tunnustame samasooliste sugu.”
Naine, kellel on „identifitseeriv laps”, nimetusega Elaine, rääkis ka ohtudest, mis tekivad trans-laste meditsiinilises ravis.

„Arstidel ei ole lubatud terveid jäsemeid lastelt eemaldada, nii et miks on arstidel lubatud lastelt terved reproduktiivorganid eemaldada?” Küsis ema.
“Eksperdid ütlevad vanematele, et nende laste veendumuste kahtluse alla seadmine on kahjulik, et nad peavad toetama oma laste meditsiinilist üleminekut, mis hõlmab elu jooksul sõltuvust hormoonidest ja et kui vanemad ei täida oma lapse unistust, on nende lastel suurem oht kalduda suitsiidile,” ütles ta, lisades: “Nendele lapsevanematele valetatakse, sest nende lapsed on peale ravi kahjustatud ja nende perekonnad on lõhutud.”

Allikas: http://rahvuslane.ee/arstid-annavad-nuud-8-aastastele-tudrukutele-testosterooni-vaites-et-nad-on-transseksuaalid/

Vaata videosid allikatest:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP