RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 26. aprill 2019

MATTI ILVES: ORBAN LUBAB LÕPETEDA SISSERÄNDE TERVES EUROOPAS

„Meie kristlik tsivilisatsioon on kaalul tulevastel Euroopa Parlamendi valimistel,” ütles Ungari peaminister Viktor Orban oma valitseva Fideszi partei valimiste programmi tutvustaval üritusel.

Euroopa Parlamendi valimised otsustavad, kas Euroopa Liidul on tulevikus „rände- ja rändevastased” juhid, kas „Euroopa kuulub endiselt eurooplastele või teise tsivilisatsiooni massidele; kas me saame päästa oma kristliku Euroopa kultuuri, või kapitleerume multikultuursuse ees” ütles Orban.

Peaminister ütles, et „rahulolematus Euroopa eliidiga on suures osas seotud nende rände käsitlemisega”. See, millega Euroopa silmitsi seisab, ei ole ainult rändekriis, vaid rahvaste ränne ajaloolises mõttes, mainis ta. Ta ütles, et Euroopa võib peatada massiivse rände, kuid ta ei ole isegi üritanud; Euroopa Liidu praegused juhid toetavad ja julgustavad rännet.”

Orban kritiseeris tugevalt Euroopa Liidu ja PPE fraktsiooni juhte. Ta ütles:

1. Brüsseli bürokraadid peaksid kaotama oma võimu juhtima rändeküsimusi, see pädevus tuleks liikmesriikidele tagasi anda.
2. Ühtki riiki ei tohiks sundida sisserändajaid oma tahte vastu võtma.
3. Kedagi ei tohiks ELi lubada ilma kehtivate dokumentideta.
4. EL peaks lõpetama ettemakstud deebetkaartide ja sisserändajate viisade väljastamise.
5. Selle asemel, et anda Sorose valitsusvälistele organisatsioonidele raha, peaks EL maksma piirikaitsemeetmete eest.
6. Keegi ei tohiks Euroopas diskrimineerida kristlasi ja seellised juhtumid tuleks tuvastada.
7. ELi institutsioonidel peaks olema rändevastane juht.

Peaminister ütles, et need meetmed on väga olulised sisserände peatamiseks ja kristliku kultuuri säilitamiseks ning palus valijatel oma partei programm vastu võtta.

Meie Eestis ei tohiks anda ühtegi häält sotsdele ja liberaalidele, kui soovime oma riiki ja tervet Eurpa Liitu kaitsta moslemite ja teiste võõrkultuuride eest.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP