RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 2. aprill 2019

Dualismi ekspert Taavi Rõivas peenhäälestas Eestis paika kurjuse telje

Eksortsist Taavi Rõivas.

Eesti poliitika on muutunud sedavõrd äraspidiseks, et poliitikud võtavad endale õiguse lausa mistahes möga suust välja ajada.
Endine peaminister Taavi Rõivas kirjutab sotsiaalmeedias, et Keskerakonna, EKRE ja Isamaa kavandatava võimuliidu selgrooks on kurjuse telg ning ühendavaks jõuks lõhestav poliitika.

Mis toimub sellise inimese peas, kes sellist idiootsust kirja paneb? See on otsene dualismi toomine poliitikasse – hea-paha, must-valge, Jumal-Saatan… ja lõpuks RE-sotsid versus loodav koalitsioon. Ka Reformierakond on muutunud eksortsistide erakonnaks?

Tõesti, Taavi Rõivas, on sinuga ikka kõik korras? Kust võtab üks peenhäälestuspoliitik endale õiguse ühiskond sedavõrd kompromissitult heaks ja halbadeks jagada? Ja ise seab ennast headuse teljele – ülim egoismi triumf! Ehk vaataks peeglisse ja mõtleks, miks pole isegi oma erakonnas enam esimehe tooli vääriline? Kas Eesti rahanduse lammutamine, laastavad maksutõusud, pea kümnete tuhandete kaasmaalaste küüditamine Soome ja mujale, maaelu jätkuv lammutamine, immigrantide hoogne maaletoomine ja Eesti rahvuslike huvide reetmine ikka on sellised “heateod”, mille üle tasub uhkust tunda? Ehk on Taavikesel midagi peas segi läinud, et ta ei suuda enam hea ja halva vahel vahet teha?

Olgu loodav koalitsioon kui tahes vastuoluline, paigutada seda lausa saatanlikkuse konteksti – seda võib teha ainult inimene, kellel endal peas kõik korras pole!

“Mitte ükski valitsus ei saa olla edukas, kui puudub rahva toetus ja austus,” kirjutab Rõivas. Mis pistmist on riigivaraste erakonnal rahva austusega – nende toeks on 17-aastane toiduahel, mis nüüd käest libiseb ja ühiskonnast Saatanat otsima ajab!

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/dualismi-ekspert-taavi-roivas-peenhaalestas-eestis-paika-kurjuse-telje/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP