RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. juuni 2019

EKRE Soome osakonna kiri ESTO-päevade korraldajatele: kinnitage, et kavva ei satu "homo- ja sooideoloogilist propagandat"

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Soome osakonna liikmed tahavad ESTO 2019 festivali korraldajatelt kinnitust, et samal ajal Helsingis toimuva seksuaalvähemuste festivali tõttu ei lipsa kavva ka "homo- ja sooideoloogilist propagandat".

27. juunist 3. juulini toimuvad Helsingis, Tartus ja Tallinnas ülemaailmsed eesti kultuuripäevad ehk ESTO 2019. Sel nädalal toimub Helsingis veel teinegi üritus - seksuaal- ja soovähemuste festival Helsinki Pride 2019.
Kuid see on murelikuks teinud EKRE Soome osakonna. Eile saatsid rahvuskonservatiivid ESTO 2019 festivali helsingipoolsetele korraldajatele kirja, milles avaldasid soovi üritust oma kanalites reklaamida, kuid tahtsid enne seda ka ürituse sisu täpsustada.
"Kindlasti olete kursis, et käesoleval nädalal toimub Helsingis ka rohkesti homo- ja sooideoloogia teemalisi propagandaüritusi," seisis kirjas.

"Eelneva tõttu küsiksimegi, et kas ESTO 2019 korraldustoimkond saab kinnitada, et kontserdikorraldaja või üritusel esinejad ei tee Eesti kultuuripärandi kontserdil homo- ja sooideoloogilist propagandat, nii sõnavõttudes kui ka sümboolikas?" päriti kirjas.
Ülemaailmsed eesti kultuuripäevad toimuvad 12. korda. Festivali eesmärk on taas kokku tuua eestlaste kogukonnad üle maailma, tugevdades üleilmset eesti meelt ja ühtekuuluvustunnet. Selle aasta festivali fookuses on noored.
EKRE Soome osakond loodi 2014. aasta sügisel.

Allikas: https://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/ekre-soome-osakonna-kiri-esto-paevade-korraldajatele-kinnitage-et-kavva-ei-satu-homo-ja-sooideoloogilist-propagandat?id=86644075

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP