RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 24. juuni 2019

Soome luterlik kirik kolis Soodomasse ja Gomorrasse ehk hakkas geiparaade õhutama

Patt ei ole enam patt, vaid olevat Jumala tahe. Nii kinnitab Saatan ise.

Tundub, et ateismi ees taanduv kirik üritab pühakodade täitmiseks tuua sinna keda iganes – nüüd veetakse sinna omasooiharad.
Meie Kirik kirjutab: “Soome evangeelne-luterlik kirik on esmakordselt homoseksuaalide suurürituse Helsinki Pride ametlik partner. Asjakohane otsus tehti taevaminemispühal, 30. mail, ning kiriku teate kohaselt toetab seda ka peapiiskop Tapio Luoma. Varasematel aastatel on Helsinki Pride’i sündmustel aktiivselt osalenud Soome luterliku kiriku Helsingi piiskopkond.

Kirikuvalitsuse kantseleiülema Pekka Huokuna sõnul sobib Helsinki Pride’i teema “Avatud kõigile” hästi kokku sellega, et kiriku olemasolu aluseks on kõigile mõeldud sõnum armust, armastusest ja andeksandmisest, ja kirik soovib, et kõik oleksid teretulnud ning et kirikus oleks ruumi kõigile.”
Religioon kaotab kogu Euroopas jõudsalt positsioone ja selle taga on neomarksistliku ideoloogia poolt kaaperdatud liberaalne ühiskond, kus inimeste ülisuureks paisutatud vabaduste ja puudulike kohustustuse juures pole Jumalal enam kohta. Ka kristlik kirik on paanikas, sest jäänud on vaid vanemad kirikuskäijad, noored enam peale ei tule, nemad läksid jumalatute vasakliberaalidega kaasa.

Nüüd siis püüabki luterlik kirik geidega suhted sisse seada, kuigi homoseksualism on Piibli järgi põlatud. Ilmselt loodetakse, et paljud keeravad geiparaadilt kohe pühakotta, värske patu eest andestust paluma. Ehk kui ristiinimene enam ei käi, otsime ilmalikest patupesadest lisa.
Rooma paavst suudleb pagulaste jalgu – ilmselt lootuses, et need tulevad kirikuid täitma. Nii kutsutakse ristiusu pühakodadesse isegi moslemeid, ette nägemata, et nii muutub kirik peagi mošeeks.

Ega Soome kirikutegelastelgi oma multikultiühiskonnas enam kellegi teise peale loota ole – algul geid kirikusse, siis migrandid (kes väljasaatmise hirmus räägivad, et olla kristlaseks hakanud), edasi võib kirikusse tuua sooneutraalsed ja kogu LGBT********* rahva, ja lõpuks – “sõnum armust, armastusest ja andeksandmisest” sobib ju ideaalselt kurjategijatele. Igal pühapäeval täitugu pühakojad mõrtsukate, varaste, vägistajate ja muu inimsoo pahupoolega, kes vajaksid jumalasõna.
Häda aga on selles, et siis ei lähe kiriku avatud uksest sisse enam need, keda praegu veel normaalseteks peetakse: tavalised, lihtsad usklikud, kelle jaoks Piibel on Sõna, mitte bestseller, millest uued kirikuisad loevad välja, et Soodoma ja Gomorra olid tegelikult lahedad kohad, kuhu igaüks võib “hängima” minna.

Kuigi jah, katoliku kirik on muutunud homoseksualismi ja pedofiilia pesaks, kaua siis Saatanal see sammuke luterliku kirikuni astuda on. Ja Ilmutuse Raamatki ütleb, et enne viimsetpäeva pöörab enamik õigelt teelt ära – Eestis näitas Annika Laats suuna ette, et minna sama hukatusteed, mida mööda Soome läheb.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/soome-luterlik-kirik-kolis-soodomasse-ja-gomorrasse-ehk-hakkas-geiparaade-ohutama/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP