RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 2. juuni 2019

Huvitavat pühapäevaks: Miks meditsiin ei taha, et vähk saaks ravitud

Tuleb mõista, et vähk kujutab endast suurt äri. Vähiga võitlevad organisatsioonid ei kuluta peaaegu sentigi tõhusate ennetusstrateegiate väljatöötamiseks. Selle asemel kulutatakse kogu raha vähi ravimiseks pärast haiguse ilmnemist.

Kujuta ette, et alla kukub reisilennuk ja suur osa reisijatest hukkub. Võid kindel olla, et see uudis jõuaks iga suurema ajalehe esikaanele. Tegelikult kukub piltlikult öeldes IGA PÄEV alla 8-10 lennukit, mille kõik reisijad surevad vähki.
Igal aastal diagnoositakse vähk ligi kahel miljonil ameeriklasel – iga kolmas inimene saab millalgi elus vähidiagnoosi, seda hoolimata viimase poole sajandi jooksul saavutatud tohututest edusammudest tehnoloogia alal.
Lääne meditsiin ei ole sammugi lähemal “vähiravimi” leidmisele, samal ajal kui vähk on muutunud lausa uskumatute mõõtmetega ülemaailmseks epideemiaks. Statistika räägib üsnagi ilmekalt iseenda eest:
•  20. sajandi algul haigestus vähki üks inimene kahekümnest
•  1940ndatel haigestus vähki üks inimene kuueteistkümnest
•  1970ndatel haigestus üks inimene kümnest
•  Tänapäeval haigestub üks inimene kolmest!
USA haiguste kontrolli- ja tõrjekeskuse CDC andmete põhjal diagnoositakse 2013. aastal eeldatavasti umbes 1 660 290 (1,66 miljonit) uut vähijuhtumit1. Kui vähi põhjustatud surmade arv väheneb, siis miks esineb vähki inimeste seas üha rohkem? Vastus on lihtne: kogu 40-aastane vähi vastu peetud sõda on üks suur farss.

Vähiepideemia on tõeline õnnistus suurtele ravimifirmadele. Need firmad on algatanud tuliseid kampaaniad võimalike vähiravimite vaigistamiseks. Seda kõike kajastab hästi üks dokumentaalfilm pealkirjaga “Cancer: Forbidden Cures”.
Vähimasin
Tuleb mõista seda, et vähk kujutab endast suurt äri. Vähiga võitlevad organisatsioonid ei kuluta peaaegu sentigi oma miljardite dollariteni küündivatest ressurssidest tõhusate ennetusstrateegiate väljatöötamiseks. Tähelepanu ei pöörata toitumisnõustamisele, füüsilise trenni soovitamisele ega teavitustööle ülekaalulisuse vallas. Selle asemel kulutatakse kogu raha vähi ravimiseks pärast haiguse ilmnemist, mitte vähi ennetamiseks ega toimiva ravimi otsimiseks.
Miks tappa kuldmune munev hani? Kui need organisatsioonid suudavad seda hästiõlitatud vähimasinat töökorras hoida, teenivad nad ka edaspidi tohutut kasumit kemoteraapia ravimite, kiiritusravi, diagnostiliste protseduuride ja lõikuste pealt.
Keskmisel vähihaigel kulub haigusega võitlemiseks 50 000 dollarit. Kemoteraapia ravimid kuuluvad kõige kallimate ravimitüüpide hulka. Paljude kemoteraapia ravimite hind ulatub 3000 dollarist 7000-ni ja seda vaid ühe kuu annuse eest.
Kui vähiga võitlevad organisatsioonid lubaksid kellelgi välja töötada tõhusa ravi, siis kaoksid seeläbi ka nende patsiendid. Nende organisatsioonide jaoks on mõistlikum hoida vähihaigeid inimesi küll elus, kuid neid mitte tervendada, et patsiendid tuleksid ravi saamiseks üha uuesti tagasi. Kuidas see ühiskondlik koletis küll sündis?
Ülalmainitud dokumentaalfilm on vägagi informatiivne. Filmis on detailselt välja toodud, kuidas ravimitööstus lõi partnerisuhte Ameerika meditsiiniassotsiatsiooni AMA-ga ning mõtles 20. sajandi algul välja geniaalse plaani, kuidas üle võtta kogu meditsiinisüsteem nelja kiire ja lihtsa sammuga. Lühidalt öeldes nägi plaan välja umbes nii:
1. Rahvusvahelised pankurid, kellele kuuluvad ravimi- ja keemiafirmad, said rohkem kui sada aastat tagasi enda kontrolli alla kogu meditsiini haridussüsteemi.
2. Pankurid andsid abiraha AMA-le ja juhtivatele meditsiinikoolidele vastutasuks kohtade eest nende asutuste juhatustes ja otsustusõiguse eest strateegia määramisel.
3. Kõige lõpuks saavutasid pankurid oskuslikult kontrolli peaaegu kõigi riiklike reguleerivate asutuste üle, mis on seotud meditsiini praktiseerimisega.

“Ära mitte MÕTLEGI kedagi ravida!”
Hoolimata tohutust rahahulgast, mis tänapäeval vähiuuringute jaoks eraldatakse, sureb kaks kolmandikku patsientidest juba viie aasta jooksul pärast seda, kui nad on läbi teinud tavalise kolmeosalise vähiraviprotseduuri, kuhu kuuluvad lõikus, kiiritusravi ja kemoteraapia. See pole iseenesest üllatav, kui arvestada seda, et kaks neist kolmest ravimeetodist on ka ise kantserogeensed! Ühe uuringu põhjal on kemoteraapia kasulik ainult umbes ühele inimesele kahekümnest.
Viimase saja aasta jooksul on välja töötatud mitu naturaalset vähiravimeetodit, mida on ka edukalt kasutatud vähihaigete patsientide raviks Ameerika Ühendriikides ja teistes riikides. Meditsiinimonopol on need kõik ägedalt maha teinud, vaigistanud ja vaiba alla pühkinud. Arste ja teadlasi on rünnatud, laimatud, vangi saadetud ja nende karjäär rikutud, sest nad julgesid vastu seista meditsiiniasutuste kehtestatud korrale.
Ka tänapäevani kasutatakse meditsiinis usutavuse arutamise puhul “konkurendi” sünonüümina sõna “šarlatan”.
Iga vähegi mõeldav naturaalne ravimeetod kohtab suurt vastuseisu ravimi- ja meditsiinitööstustelt, kelle eesmärgiks on kaitsta meditsiinimonopoli. Ravimifirmad ei huvitu naturaalsetest ainetest, mida neil pole võimalik patenteerida, sest see vähendaks nende sissetulekuid. Firmad on valmis kasutama – ja on varemgi kasutanud – äärmuslikke meetmeid, et takistada tõhusate naturaalsete ravimeetodite ehk “ohtlike konkurentide” kohta käiva tõe jõudmist laiema avalikkuse ette.
Ameerika Ühendriikide toidu- ja ravimiametit FDA rahastavad nüüd tänu PDUFA seadusele peamiselt ravimifirmad, mistõttu on ka FDA kogu protsessi kaassüüdlane. FDA piirab rahva kaitsmise ettekäände all võimalike konkurentide tegevust, kuigi tegelikult kaitstakse nõnda ainult ravimifirmade kasumit.

Minu 12 võtet vähi ennetamiseks
Võimalik on teha palju, et vähendada vähki haigestumise ohtu. Kuid palun ärge oodake diagnoosi saamiseni – ennetavate sammude astumisega tuleb algust teha KOHE.
Palju lihtsam on vähki ära hoida kui seda ravida – eriti siis, kui vähk on juba kanda kinnitanud. Mina usun, et igaühel on võimalik peaaegu täielikult kaotada oht haigestuda vähki ja teistesse kroonilistesse haigustesse ning radikaalselt parandada võimalust vähist taastuda, kui selle haiguse käes juhtumisi kannatad. Tuleb vaid järgida neid küllaltki lihtsaid võtteid.
1. Toidu valmistamine. Söö vähemalt kolmandik toitu toorelt. Väldi toidupraadimist ja grillimist. Selle asemel keeda, pošeeri või auruta oma toitu. Võiksid kaaluda ka vähivastaste omadustega täistoidu, ürtide, vürtside ja toidulisandite kaasamist oma toidulauale. Nende hulka kuuluvad näiteksbrokoli, kurkumiin ja resveratrool. Kui sooviksid rohkem teada saada selle kohta, kuidas need anti-angiogeensed toidud vähi vastu võidelda aitavad, vaata meie eelmist artiklit “Dramatically Effective New Natural Way to Starve Cancer and Obesity” (inglise keeles).
2. Süsivesikud ja suhkur. Vähenda töödeldud toiduainete,suhkru/fruktoosi ja teraviljapõhiste toiduainete tarbimist või loobu neist hoopiski. Sama kehtib ka töötlemata orgaaniliste täisteraviljade kohta, sest neil on tavaks organismis kiirelt laguneda ja insuliinitaset tõsta.
Leidub palju selgeid tõendeid selle kohta, et kui tahad vähki vältida või oled hetkel vähihaige, siis sa lausa PEAD vältima suhkrut kõikvõimalikul kujul, eriti fruktoosi, mis toidab vähirakke ja kiirendab nende kasvamist. Vaata, et sinu igapäevane tarbitav fruktoosikogus jääks umbes 25 grammi ringi, puuviljad kaasa arvatud.
3. Proteiinid ja rasv. Kaalu oma proteiinitaseme langetamist ühe grammini kehakaalu iga kilogrammi kohta. Tavaliselt ei vaja enamik täiskasvanuid üle 100 grammi proteiini ja enamasti piisab isegi vaid poolest. Asenda liigne proteiin kvaliteetrasvadega, mida leidub näiteks karjamaal kasvatatud kanade orgaanilistes munades, kvaliteetsetes lihatoodetes, avokaadodes ja kookosõlis.
4. GMO-d. Väldi geneetiliselt muundatud toitu, sest tavaliselt töödeldakse neid selliste herbitsiididega nagu Roundup (glüfosaat), mille tulemusena muutub toit kantserogeenseks. Üks Prantsusmaal paiknev uurimisrühm on Roundupi põhjalikult uurinud ja jõudnud järeldusele, et see aine on inimrakkudele mürgine ning suure tõenäosusega inimestele ka kantserogeense mõjuga. Vali võimalusel värsked, orgaanilised ja eelistatavalt kohalikult kasvatatud toiduained.
5. Loomapõhised omega-3 rasvad. Normaliseeri omega-3 ja omega-6 rasvade suhe oma organismis. Kasuta kvaliteetset krilliõli ja vähenda töödeldud taimeõlide tarbimist.
6. Naturaalsed probiootikumid. Soolestiku mikroflooratasakaalustamine vähendab põletiku ohtu ja tugevdab keha immuunreaktsiooni. Teadlased on avastanud mikroobidest sõltuva mehhanismi, mille abil suudavad mõned vähid tekitada põletikulise reaktsiooni, mis kiirendab nende arenemist ja kasvu.Teadlaste soovituse järgi võib põletikuliste tsütokiinide pärssimine aeglustada vähi levikut ja parandada keha reageerimisvõimet kemoteraapiale.
Looduslikult kääritatud toidu lisamine igapäevasele toiduvalikule on samuti lihtne viis vähi ennetamiseks või paranemise kiirendamiseks. Alati võib lisada ka kvaliteetseis probiootilisi toidulisandeid, aga parim on kasutada looduslikult kääritatud toite.
7. Trenn. Füüsiline trenn alandab insuliinitaset, mis omakorda loob madala suhkrusisaldusega keskkonna ning pidurdab vähirakkude kasvu ja levikut. Kolm kuud kestnud uuringu vältel ilmnes, et füüsiline trenn parandas immuunrakkude võimet võidelda haiguse vastu vähi seljatanud patsientides, kes olid äsja lõpetanud kemoteraapia.
Teadlased ja vähiorganisatsioonid soovitavad üha enam regulaarse trenni harrastamist, et vähendada ohtu vähki haigestuda ja parandada vähihaigete võimalusi haigusest jagu saada. Uuringud on leidnud ka tõendeid, mis viitavad sellele, et trenn võib aidata vähirakkudes käivitada apoptoosi (programmeeritud rakusurma).
Ideaalne trennikava sisaldab tasakaaluharjutusi, jõutreeningut, paindlikkust ja intensiivset intervalltreeningut (HIIT). Kui soovid trenni alustamisel abi, pöördu minu Peak Fitness programmi poole.
8. D-vitamiin. Teaduslikult on kinnitatud, et ohtu vähki haigestuda on võimalik vähendada enam kui poole võrra, kui viia D-vitamiini taseoptimaalseks lihtsalt päikese käes viibimisega. Seerumitase peaks püsima läbivalt vahemikus 50–70 ng/ml, aga kui sa saad parajasti vähiravi, siis peaks tase olema optimaalse tulemuse saavutamiseks vahemikus 80–90 ng/ml.
Kui oled vähihaige ja võtad suu kaudu D-vitamiini, siis oleks mõistlik regulaarselt jälgida D-vitamiini taset oma veres ja täiendada ka vitamiini K2, sest K2 puudulikkus tekitabki D-vitamiini mürgisuse sümptomeid. Kui soovid rohkem teada saada, loe mu eelnevat artiklit pealkirjaga “What You Need to Know About Vitamin K2, D and Calcium” (inglise keeles).
9. Uni. Vaata, et sa öösiti ikka piisavalt magada saaksid. Rahutu uni võib vähendada keha toodetava melatoniini hulka, mis on seotud insuliiniresistentsuse ja kaalutõusuga – need mõlemad aga soosivad vähi võimekust.
10. Kokkupuude mürkidega. Vähenda kokkupuudet keskkonnas levivate mürkidega, nagu pestitsiidid, herbitsiidid, keemilised puhastusvahendid, sünteetilised õhuvärskendajad ja toksilised kosmeetikatooted.
11. Kokkupuude kiiritusega. Kaitse ennast ja piira oma kokkupuudetkiiritusega, mida tekitavad mobiiltelefonid, mastid, tugijaamad ja WiFi-jaamad. Hoidu võimalusel ka kokkupuutest kiirguspõhiste meditsiiniliste skannimisvahenditega, mille hulka kuuluvad hambaröntgenid, kompuuteruuringud ja mammogrammid.
12. Stressiga toimetulek. Mis tahes põhjusel tekkinud stress on suur tegur haiguse leviku soodustamisel. Isegi USA haiguste kontrolli- ja tõrjekeskus väidab, et 85% haiguse kulgemisest on mõjutatud emotsionaalsete tegurite poolt. On vägagi võimalik, et stress ja lahendamata emotsionaalsed probleemid võivad olla veel tähtsamad kui füüsilised. Vaata, et sa sellele piisavalt tähelepanu pöörad. Minu lemmikvahend emotsionaalsete väljakutsete lahendamiseks on tehnika nimega Emotional Freedom Technique (EFT).

Mida teha siis, kui sa oled juba vähihaige
Kahtlemata kõige tõhusam ja tähtsam minule teadaolev strateegia vähi ravimiseks on rakkude näljutamine ehk neilt toiduallika äravõtmine. Erinevalt sinu keharakkudest, mis võivad vajaliku energia saamiseks põletada süsivesikuid või rasva, on vähirakud kaotanud selle paindliku metaboolse võime. Doktor Otto Warburg sai selle fakti avastamise eest rohkem kui 75 aastat tagasi isegi Nobeli auhinna, aga seda teavet ei kasuta peaaegu ükski onkoloog.
Kui soovite leida rohkem teavet, võite vaadata ka minu hiljutist intervjuud doktor D’Agostinoga. Kui aga mõnel minu pereliikmel diagnoositaks vähk, siis soovitaksin ma ketogeense toitumise strateegiat koos hüperbaarilise oksügenatsiooniteraapiaga, mis on vähirakkudele surmav, sest see nõrgestab neid energiaallika äravõtmisega.
Autor Dr. Mercola

Tõlkinud: Joonas Orav @ alkeemia.delfi.ee
Allikas: http://articles.mercola.com

Allkas: https://raudsik.com/miks-meditsiin-ei-taha-et-vahk-saaks-ravitud/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP