RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 14. juuni 2019

MATTI ILVES: KULTUURIMARSISM TULEB PEATADA JA ÜMBER PÖÖRATA

Euroopa Parlamendi liige Janice Atkinson on ölnud, et "Kultuurimarksism tuleb peatada ja ümber pöörata". On olemas uus raamat, mis püüab mõista seda, mis meil poliitiliselt toimub. Raamatu nimi on "Mida naised tahavad".

Ma ütlen nüüd, et see on ka see, mida mehed tahavad. Meil eitatakse meie loomulikke instinkte ja korda, nagu loodus ja ühiskond, nagu mehed või naised, olenemata sellest, kas see on töökohal, meie haridussüsteemis või meie õiguses sõnavabadusele, valitsused ja üleriigilised organid lahjendavad meie õigusi ja eitavad meie seksuaalset identiteeti.

Selles uuritakse, kuidas mõnede niššiaktivistide päevakorrad muutusid poliitikaks. Transseksuaalsusest, kliimamuutusest, kõrgest maksustamisest, välisabist, sisserändest, islamist, meie piiride murdmisest, perekonna vastase võitluse tegevuskavast ja paljudest teistest pimendavatest, ärkavatest ja kahjulikest poliitikatest.
Seks või sugu, nagu see on nüüd teada, on midagi, mida me saame muuta. See on uus maailmarežiim, millega peame võitlema, et säilitada meie Lääne eluviisi.

Konservatism on justkui surnud, elus on vaid kultuurimarksism. Meile rõhutatakse, et konservatiivid on tagasisurutud ja tegelikult surnud. Samal ajal kui sotsiaaldemokraadid, kommunistid, rohelised, liberaalid ja muud vaenulikud jäänukid on oma demokraatia kätte saanud. Ülemaailmsed organid, nagu EL, Maailma Tervishoiuorganisatsioon, ÜRO ja Davose liikmed, elavad tänapäeval enamik neist paralleelses universumis, kus nad kardavad rääkida.

Kas te teate, kust tulid päevakorrale transseksuaalid nõnda äkitselt, et nakatada meie laste mõtteid ja dikteerida nende tualette, mida saame kasutada? Kust pärinesid transaktivistide vägivald ja rasked kohtuvaidlused, ohud, võim, raha ja mõju?
Kuidas muutus islami vähemus meie poliitikas, seadusandluses ja terrorismis nii jõuliseks ja domineerivaks? Ja veel nii palju õigusakte esitatakse, et piirata selle kriitikat?

Kas olete nagu mina konservatiiv siis, see raamat süüdistab poliitikuid, kes esinevad konservatiivide nime all.

Seal on peatükid transvestiidist ja noortest meheestest, üks arvas, et ta oli üleminek ja alustas üleminekuprotsessi, mida toetas vastutustundetu riik, kuni ta mõistis, et ta on lihtsalt gei, kuid mees sai "naiseks". Me kuuleme nende lugusid. Ükski neist ei ole liberaalse vasaku vale mõtlemisega nakatunud.

Autor proovib muuta meie haridussüsteemi ja kiidab iga poliitikut kes õõnestab perekonda, õigusriigi põhimõtteid, meie lääne eluviisi ja ülistab avatud piire, massilist sisserännet, mida tegelikult keegi ei tahtnud ega tõepoolest küsinud. Ta mõistab hukka meie sõnavabaduse ja ülistab kolmanda maailma tavasid ja terroristlikke rünnakuid.
Raamatut saab tellida SIIT.

Kultuurimarxism tuleb peatada ja ümber pöörata!

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP