RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. juuni 2019

MATTI ILVES: EBASEADUSLIK ESM ON JÄLLE ÜHA ENAM PÄEVAKORRAL

Pildil, Itaalia euro
Seda seepärast, et Itaalia riigivõlg on suur probleem, 2018. aastal moodustas see 132,2 protsenti SKT-st. See on märksa suurem, kui praegu Kreekal. Kuna Itaalial on märksa suurem majandus, ELi kolmas, kui Kreekal (umbes 5 korda), siis peavad nad sellise võlaga veel vastu, aga mitte enam kaua.

Rahandusminister Martin Helme nõudis ESM-i kasutuselevõtuks ühehäälset otsust, kuid lõpuks jäi ta selle nõudega üksi, samuti ka ükski riik ei ühinenud veto nõudega. Globalistide käsilane Ratas on juba kahetsusväärselt teatanud, et ta vetot seoses ESM-ga ei toeta.

Pankurid on maailmas väga kasumiahned ja neid ei huvita võlgade andmises üldse riikide majanduslik seis, peaasi, et nad intresse tasuda suudaksid.
Käesoleva aasta alguses ületas maailma võlg 233 triljonit dollarit! Maailmapanga andmetel ületab see maailma SKT 288 protsenti. Euroopa Liidus euroalal on võla lubatud maksimum ainult 60 % ja enamus riike ületab seda, isegi Saksamaa - riigivõlg kusagil 70 % SKT-st.

EL tahtis Itaaliat karistada ja määrata neile kõrge trahv, umbes 2 miljardit €, kuid selles loobuti, sest kuidas karistada E. Liidule pealemaksvat riiki? Eks nii varsti peame hakkama maksma Itaalia võlgu ESMi kaudu. ESM ise on üks ebaseaduslik moodustis. Hästi räägib sellest EKRE eelmiste Euroopa Parlamendi valimiste kandidaat õppejõud Paul Tammert videos:


Nüüd ootab meid ees väga suur rahakulutus ESMi kaudu Ilaalia päästmiseks. Juba Kreeka päästmine ole meie vaesele riigile raske ja nüüd väheneb majanduskasv, suureneb riigivõlg ning inimeste vaesus. Praegu on võlg Eestis Euroopa madalaim 8 % SKPst aga rahaliselt on see suur, iga inimese kohta (kaasaarvatud lapsed) 21 700 eurot ja tervikuna umbes 28,6 miljardit €.

Nii et jääb soovida meile siis ikka head ja solidaarset teiste rikkamate riikide võlgade tasumist, nüüd lausa otse pankadele ESMi kaudu. Elagu Euroopa Liit!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP