RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 26. juuni 2019

President käitub nagu rikkis grammofon

Millal president astus üles mõne positiivse sõnumiga?

End laia silmaringiga naisterahvaks pidav president Kersti Kaljulaid on kinni jäänud ühte teemasse ega suuda kuidagi plaati vahetada.
Ise pidevalt rahvusvahelistel kohtumistel etiketi otsa komistanud president ketrab pidevalt sellest, kui halvasti mõjub praegune valitsuskoalitsioon ja eriti sinna kuuluv EKRE Eesti mainele, kasutades selle sõnumi platvormiks nii välis- kui ka sisemeediat.

Tegelikult kujundab ta sellise hädapasundamisega ise Eestile halba mainet, sest seni pole tegelikkuses midagi viga, kuigi siit soovitakse nõnda välja paista. Jääb vaid imetsda, miks meedia sellega kaasa tuleb.
Selline käitumine on iseloomulik ebakindlale ja alaväärsuskompleksides inimesele, kel puudub uhkus ja enesekindlus. Kas Eesti riik tahab selline välja paista? Vaevalt.
Igatahes rääkis Kaljulaid Kuku raadios taas, kuidas uue valitsuse mõnede poliitikute käitumine põhjustanud Eestile tugeva mainekahju, “mida pole võimalik enam väga kiiresti heastada”.

“Kui pärast suve saab valitsus normaalselt tööle, siis see arm meie maine peal püsib, sest erakond on valitsuses. See ei lähe ka nii kergesti üle, et järgmine nädal keegi enam midagi ei ütle. Ei saa eitada, see mõju selgelt on olnud,” rääkis ta raadiosaates. Usutavasti ootab Eesti rahvas presidendilt rohkem positiivseid sõnumeid, mitte ainult seda, kui halvasti Eestis kõik on.

Allikas: https://uueduudised.ee/varia/president-kaitub-nagu-rikkis-grammofon/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP